Liste med aktive brukervilkår

Navn Type Brukersamtykke
Personvernerklæring Portalens brukervilkår Alle brukere

Sammendrag

Sammendrag av personvernerklæring

  • Personvern og personopplysninger
  • Hva samles?
  • Hvordan brukes denne informasjonen?
  • Hvem kan jeg kontakte?
  • Hvem deles dataene mine med?
  • Hvor lenge lagres dataene mine?
  • Hvordan trekker jeg mitt samtykke til KS for å lagre og behandle mine personlige data?
  • Hvordan ber jeg om at mine personlige data blir korrigert eller slettet?
  • Hvordan ber jeg om en registrering av alle mine personlige data som er samlet?

Alle brukervilkårene

KS Læring - personvernerklæring

Personvern og personopplysninger

For å gi tilgang til tjenesten må vi samle inn og lagre noen personlige opplysninger om deg. Dette gjør vi på vegne av din arbeidsgiver.

Hvilken informasjon samles på KS Læring?

Grunnleggende profilinformasjon, inkludert ditt fulle navn og e-postadresse, er samlet når du oppretter din konto eller når arbeidsgiver oppretter konto for deg. Når du bruker nettstedet, blir også informasjon om brukere, kurs, aktiviteter og ressurser du samhandler med, lagret og knyttet til profilinformasjonen din.

Hvordan brukes denne informasjonen?

Denne informasjonen brukes til å gi deg tilgang til ressursene på https://kslaring.no/. Arbeidsgiver kan få informasjon ved påmelding til kurs og kan ta ut oversikter over hvem som har deltatt på hvilke kurs. I tillegg til arbeidsgiver kan statistisk informasjon om bruken av nettstedet brukes til å forbedre nettstedet og tjenestene som tilbys på https://kslaring.no/ nettstedet.

Hvem kan jeg kontakte?

Spørsmål om personvern og personopplysninger rettes til din arbeidsgiver.

Hvem deles dataene mine med?

Når du melder deg på kurs og arrangementer, kan vi be deg registrere navn, organisasjon, adresse, e-post, jobbtelefon, stilling og fakturareferanse. Disse opplysningene, i tillegg til påmeldte og gjennomførte kurs, brukes i rapporter som arbeidsgiver har tilgang til.

KS benytter også underleverandører for å drifte tjenesten, og har inngått databehandleravtale med alle underleverandører slik at også disse er forpliktet til å ivareta personvernet ditt.

Hvor lenge lagres dataene mine?

Det er arbeidsgiveren din som beslutter når personopplysningene kan slettes. Ta kontakt med din arbeidsgiver dersom du har spørsmål til hvor lenge opplysningene lagres.

Hvordan trekker jeg mitt samtykke til KS for å lagre og behandle mine personlige data?

Om du ønsker at personopplysningene dine ikke lenger skal behandles i KS Læring, må du ta kontakt med arbeidsgiveren din. KS behandler personopplysningene på vegne av arbeidsgiveren din og har ikke anledning til å slette dem uten at instruksjoner om dette kommer fra arbeidsgiveren din.

Hvordan ber jeg om at mine personlige data blir korrigert eller slettet?

Du kan korrigere din grunnleggende profilinformasjon ved å logge deg på https://kslaring.no/ og redigere din egen profil. Hvis du har spørsmål eller vil at andre data skal korrigeres eller slettes, så må du ta kontakt med arbeidsgiveren din.

Hvordan ber jeg om en kopi av alle mine personlige data som er samlet?

Du kan be om en kopi av alle personopplysninger knyttet til deg. Ta kontakt med arbeidsgiveren din for å få hjelp med dette.