Kurset er forbeholdt deg som er publisist på din enhet, eller har ansvar for å oppdatere informasjon på nettsidene. Kurset er beregnet for de enhetene som ikke har vært på kurs ennå. Leder må bestille tilgang til deg i episerver publiseringsløsning gjennom selvbetjeningsportalen. https://intranett.trondheim.kommune.no/content/1130987907/Episerver-publiseringslosning---eksterne-nettsider. Dette må gjøres minimum tre dager før kursstart.

Om dette kurset

Kurset er forbeholdt deg som er publisist på din enhet, eller har ansvar for å oppdatere informasjon på nettsidene. Dette kurset er beregnet for de enhetene som ikke har vært på kurs ennå. Har flere fra din enhet vært på kurs, må vi prioritere enheter som fortsatt ikke har fått plass. Du vil ha større utbytte av kurset om du gjennomfører et kurs i universell utforming. Dette kurset er et e-læringskurs som du kan ta når du vil. https://uu.difi.no/krav-og-regelverk/kom-i-gang/e-laeringskurs-om-universell-utforming-av-nettinnhold

Leder må bestille tilgang til deg i episerver publiseringsløsning gjennom selvbetjeningsportalen. https://intranett.trondheim.kommune.no/content/1130987907/Episerver-publiseringslosning---eksterne-nettsider. Dette må gjøres minimum tre dager før kursstart.

Forutsetninger
Målgruppe for kurset: Publisister. Forkunnskaper: Gode PC-kunnskaper. Tilgang til Episerver.
Produsert av
Kommunikasjonsenheten
Kurssted
Leütenhaven kursrom Nysgjerrig
Tid fra - til
23.05.2019 kl. 08:30-14:00 Sted: Leutenhaven
kursrom Nysgjerrig
Tidsbruk
5,5 timer
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
0 av 12
Påmeldingsfrist
22.05.2019