Foto av to ballonger med påskrift 1 år av Marius S Anfinsen
Hvordan vet du hvilken lønn en nyansatt i Bergen kommune skal ha? Hva er sentrale regler og hva finnes av lokalt avtaleverk for lønnsdannelse og lønnsplassering? Hva påvirker lønnsplasseringen – og lønnsutviklingen? Og hvordan beregnes lønnsansienniteten? I løpet av dagen får du en oversikt over dette viktige området. Det er satt av god tid til spørsmål og oppgaver.
Kurset er for ledere med personal- og økonomiansvar. I tillegg kan konsulenter og rådgivere som arbeider med lønnsplassering og beregning av lønnsansiennitet ha nytte av kurset.

(Dette kurset var satt opp 14. mai, men er flyttet.)



Om dette kurset

Kursbeskrivelse: Kurset starter med en gjennomgang av sentralt og lokalt avtaleverk for lønnsdannelse og lønnsplassering av ulike stillingskategorier. Videre tar kurset for seg beregning av lønnsansiennitet. Kursdeltakerne får praktiske tips og får jobbe med oppgaver innen temaet.

Målgruppe: Ledere med personal- og økonomiansvar. I tillegg kan konsulenter og rådgivere som arbeider med lønnsplassering og beregning av lønnsansiennitet ha nytte av kurset.

Læringsmål: 

  • sikre korrekt lønnsplassering ihht gjeldende regler
  • sikre lik behandling på tvers av byrådsavdelinger innen dette temaet


Avmeldingsfrist: 16.05.2019 (det er ikke mulig å melde seg ut f.o.m. denne dato)




Forutsetninger
Ingen
Produsert av
HR konsern, Bergen kommune
Kursansvarlig
Instruktører
Kurssted
Grand hotell Terminus, Bergen
Tid fra - til
21.05.2019 09:00-15:00
Intern pris
700
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
10 av 33
Påmeldingsfrist
17.05.2019