Beskriv bildet /  Fotograf:
Oppdateringskurs med årlig praktisk prøve i Farrishallen mandag 17. juni kl. 10:00 - 12:00.  Dette kurset er for deg som tidligere har tatt et grunnkurs i livredning og bestått den årlige praktiske prøven for mindre en tre år siden. Vi kommer til å starte kurset med litt oppfriskning før den årlige praktiske prøven.

Om dette kurset

Oppdateringskurs med årlig praktisk prøve i Farrishallen.  Dette kurset er for deg som tidligere har tatt et grunnkurs i livredning og bestått den årlige praktiske prøven for mindre en tre år siden. Vi kommer til å starte kurset med litt oppfriskning før den årlige praktiske prøven. Har man jevnlig tatt den årlige praktiske prøven må man ikke ta grunnkurs på nytt. 

All påmelding skjer individuelt på denne siden med egen mailadresse, navn osv. Avmelding gjøres til sondre.bergem@larvik.kommune.no 

Møt ferdigdusjet til starttidspunktet. Ta med tidligere kursbevis slik at instruktør kan oppdatere godkjenning. Prøven tas med badetøy,

Ved spørsmål ta kontakt med Sondre Bergem (tlf: 98 23 17 95)

Årlig praktisk prøve:

  • Hoppe eller stupe ut i vannet
  • Svømme 100 meter på mage
  • Svømme 100 meter på rygg
  • Dykke ned til bassengets dypeste del og hente en dukke, 4 meter. (Mulighet til å ta prøven på 2 meter) 
  • Ilandføre en person 20 meter
  • Hjerte-lungeredning på øvelsesdukker (barn, ungdom og voksen)

Forutsetninger
Dette kurset er for deg som tidligere har tatt et grunnkurs i livredning og bestått den årlige praktiske prøven for mindre en tre år siden.
Produsert av
Farris naturskole, Larvik kommune
Tid fra - til
17.06.2019 kl. 10:00-12:00
Tidsbruk
2
Forventet innsats
God
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
8 av 13