Beskriv bildet /  Fotograf:


Om dette kurset

Introkurs i klarspråk for deg som er leder

Du er invitert til å delta på dette introkurset i klarspråk fordi det er relevant for deg som er leder. 

Kurset er et ledd i klarspråkprosjektet i Ringerike kommune. Målet er at vi skal kommunisere best mulig med alle innbyggerne våre! 

Innhold

Suksessen til et klarspråkprosjekt er helt avhengig av lederne. Lederne må ikke bare forstå og snakke om hvor viktig klarspråk er, men også selv ha kompetanse til å skrive klarspråk slik at de fungerer som gode forbilder. Først da kan vi forvente gode effekter.

Du skal få en grundig forståelse for hva klarspråk er, hvorfor kommunen bør jobbe med det, og hvordan den enkelte kan ta det i bruk. 

Kursholder

NTB Arkitekst AS har i en årrekke arbeidet for et klart språk som hjelper mottakerne til å finne det de trenger, forstå det de finner, og bruke det de finner til å gjøre det de skal. Alle deres språkkonsulenter har høyere utdanning i språk-, kommunikasjons- og tekstvitenskap, og de er en av de største leverandørene av klarspråktjenester her til lands. De er svært motivert for å hjelpe oss i Ringerike kommune til å bli enda bedre på klarspråk, og skreddersyr alle kursene ved å bruke kommunens egne tekster i eksempler og oppgaver. Kursene veksler mellom foredrag, diskusjon og arbeid med praktiske oppgaver, så dette blir nyttig og inspirerende for oss!

Velkommen til kurs, og takk for at du vil bidra til å gjøre Ringerike kommune til en klarspråkkommune!

Forutsetninger
Ledere i Ringerike kommune
Produsert av
Ringerike kommune
Kurssted
AKA-arena/VIP
Tid fra - til
03.06.2019 kl. 09:00-11:00
Tidsbruk
2 timer
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
36 av 50
Påmeldingsfrist
28.05.2019