Om dette kurset

Grunnkurs i klarspråk for deg som har fått invitasjon til dette

Du er invitert til å delta på dette introkurset i klarspråk fordi det er relevant for deg som ansatt i Ringerike kommune.

Kurset er et ledd i klarspråkprosjektet i Ringerike kommune, og alle ansatte skal delta på et av grunnkursene. Du vil få invitasjon til det kurset som vil være mest relevant for deg og dine arbeidsoppgaver. Målet er at vi skal bli bedre i klarspråk slik at vi kan kommunisere best mulig med alle innbyggerne våre! 

Innhold

Du skal få en grundig forståelse for hva klarspråk er, hvorfor kommunen bør jobbe med det, og hvordan den enkelte kan ta det i bruk. 

Kursholder

NTB Arkitekst AS har i en årrekke arbeidet for et klart språk som hjelper mottakerne til å finne det de trenger, forstå det de finner, og bruke det de finner til å gjøre det de skal. Alle deres språkkonsulenter har høyere utdanning i språk-, kommunikasjons- og tekstvitenskap, og de er en av de største leverandørene av klarspråktjenester her til lands. De er svært motivert for å hjelpe oss i Ringerike kommune til å bli enda bedre på klarspråk, og skreddersyr alle kursene og bruker kommunens egne tekster som utgangspunkt for eksempler og oppgaver. Kursene veksler mellom foredrag, diskusjon og arbeid med praktiske oppgaver, så dette blir nyttig og inspirerende for oss!

Velkommen til kurs, og takk for at du vil bidra til å gjøre Ringerike kommune til en klarspråkkommune!

Forutsetninger
Ansatte i Ringerike kommune
Produsert av
Ringerike kommune. Bilde: NTB Arkitekst AS
Kursansvarlig
Kurssted
Rådhuset 8 etg Rettssal 1
Tid fra - til
24.09.2019 kl. 08:30-14:00
Tidsbruk
5,5 timer
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
4 av 30
Påmeldingsfrist
19.09.2019