Beskriv bildet /  Fotograf:

Kurset tar for seg hvordan man bruker digital vaktbok i kombinasjon med turnus programmet visma ressursstyring i arbeidshverdagen. 

Mange virksomheter har allerede tatt dette i bruk ved hjelp av et nettbrett de har på vaktrommet/arbeidsrommet i virksomheten sin.

Kurset er for ledere som arbeider innen helsesektoren og som ønsker å ta i bruk digital vaktbok i sin virksomhet.

Kurset er tilgjengelig for Stavanger/Rennesøy/Finnøy kommune, samt de ideelle sykehjemmene som kommunen har driftsavtale med.

Om dette kurset

Digital vaktbok erstatter på mange vis permen mange har på vaktrommet med oversikt over turnus dagsplanene. Mange bruker nå i stedet en digital variant der man har flere muligheter. Man kan legge inn beskjeder til de ansatte, ansatte har enkelt tilgang til turnusen og hvem som kommer på jobb til enhver tid, ansatte kan selv legge inn enkle avvik som fravær og overtid og dette vil havne direkte inn i turnusprogrammet Visma ressursstyring (Notus).

Digital vaktbok er tilgjengelig for de ansatte på et nettbrett på vaktrommet.

Fokuset på dette kurset vil være at leder får kjennskap til de ulike funksjonene i programmet og hvordan man kan dra nytte av dette  verktøyet i arbeidshverdagen.

Leder vil i etterkant av kurset kunne lære opp sine egne ansatte i bruken av den digitale vaktboken.

NB! Skal man ta i bruk digital vaktbok, må virksomheten selv kjøpe inn det utstyret som kreves.

For å kunne ta i bruk digital vaktbok må personalgruppen også bruke (Ressursstyring WEB) notus portal, leder gir ansatte tilgang til WEBèn og da får de også tilgang til å registrere avvik inne i digital vaktbok. 

Forutsetninger
Ingen
Produsert av
Stavanger Kommune, IT-systemforvaltning ved Margrethe Mikkelsen
Kurssted
Arne Rettedalsgt 12. kurslokale underetasje
Tid fra - til
26.09.2019 Kl. 13:00-15:00
Tidsbruk
2 timer
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
0 av 9
Påmeldingsfrist
25.09.2019