Rådmannen inviterer til enhetsledersamling. Samlingen er obligatorisk for alle ledere med fullt personal, budsjett og økonomiansvar. Eventuelt forfall avklares med kommunalsjef.

Om dette kurset

  • Samlingen vil ha utgangspunkt i arbeidet som gjøres i forbindelse med revidering av Kommunedelplanens samfunnsdel og med hovedvekt på FN's bærekraftmål og Skien som mulig fremtidig regionhovedstad.

Med oss på denne samlingen har vi fått med oss Helsingborg kommunes Head of future, Micco Grønholm. Han vil snakke om hvordan Helsingborg kommune har implementert FNs bærekraftmål, og hvordan blant annet dette arbeidet har bidradd til at Helsinborg kommune har mottatt en rekke priser de siste årene.

Skien kommunes miljøvernsjef Eigil Movik og prosjektleder Andreas Viumdal vil trekke tråden fra Miccos innlegg til Skien - hvordan skal Skien implementere FNs 17 bærekraftmål?

Fra 01.01.2020 er Telemark og Vestfold et fylke. Fylkesadministrasjonen skal ligge i Skien. Hvordan kan Skien dra nytte av blant annet dette og utvikle seg som en regionhovedstad. Forsker Knut Vareide fra Telemarksforskning deler forskning på dette feltet.

Som tidligere samlinger blir det pubquiz etter at dagarrangementet er ferdig kl.15:30. Det hele avrundes med middag på Ibsenhuset kl.17:00!


Forutsetninger
Samlingen er beregnet for ledere med fullt personal, budsjett og økonomiansvar. I tillegg inviteres kontaktpersonene for Hovedsammenslutningene, hovedverneombudet samt rådgivere i sentrale stabsfunksjoner
Produsert av
HR-avdelingen, Skien kommune
Kurssted
Ibsenhuset - Peer Gynt
Tid fra - til
30.01.2020 kl. 08:30-15:30
Tidsbruk
7 timer + kveldsarrangement
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
0 av 150
Påmeldingsfrist
27.01.2020