KS Forhandling gjennomfører to dagers avtalekurs 28. og 29. januar 2020 på Gardermoen.  Informasjon om dette er tidligere sendt til virksomhetene, se også informasjon på KS hjemmeside i linken nedenfor.

Den 28. januar tilbys et grunnkurs/innføringskurs i Hovedtariffavtalen som alle ledere med personalansvar, samt merkantilt ansatte som arbeider med personal og lønn bør gjennomføre.  Tilsvarende kurs ble også gjennomført i fjor.  Denne første dagen blir streamet, og den som ønsker å følge kurset via streaming på egen PC kan melde seg på via påmeldingslinken nedenfor. Den enkelte kan slik sett følge kurset fra egen PC på egen arbeidsplass.

HR- avd. vil imidlertid også i år tilby de som ønsker det å samles  i et større møterom og følge denne streamingen på storskjerm.  Rådgivere fra HR avdelingen vil da være til stede, og vi har reservert Kommunestyresalen til dette.   Påmelding til denne samlingen skjer via KS Læring på vanlig måte.

Den som ønsker å følge streamingen på egen PC må følge linken til påmelding på KS hjemmeside.  Her fremgår også at deltakeravgift dekkes av OU- fond.

Evt. spørsmål kan rettes til Sindre Jordet i HR avdelingen.




Forutsetninger
Ledere og merkantile i Stange kommune
Produsert av
Stange kommune
Kursansvarlig
Kurssted
Kommunestyresalen
Tid fra - til
28.01.2020 kl. 09:30 - 16:00
Tidsbruk
Antall timer
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
49 av 50
Påmeldingsfrist
22.01.2020