Dette er en bekreftelse på at du har deltatt på digital opplæring.

Kursbeviset ditt ligger under "Min startside".


Vi vil hjelpe deg til å øke din digitale kompetanse!

I forbindelse med kommunens digitaliseringsstrategi, har vi gjennomført en kartlegging av digital kompetanse blant alle ansatte i Brannsektoren i Ringerike kommune. Kartleggingen skal tydeliggjøre hvilke krav som stilles til digital kompetanse i arbeidet ditt, og gjennom svarene dine vil du hjelpe oss til å frem hvilke kompetansehevende tiltak som er nødvendig for oss å sette i gang med.  

Den digitale utviklingen skjer raskt, og som arbeidsgiver er vi pliktig til å sørge for at du som arbeidstaker har den nødvendige kompetansen du trenger til enhver tid. Vi vil derfor hjelpe deg til å mestre grunnleggende og relevant digital håndtering, slik at du kan utføre jobben din på en mest mulig tilfredsstillende måte.

Vi ønsker å motivere deg til å ville heve din digitale kompetanse, og hjelpe deg til å se viktigheten av dette i arbeidet ditt. Trenger du å øke den digitale kompetansen din? Da vil vi hjelpe deg!

Du har besvart på spørreundersøkelsen "Digital kartlegging" for helse- og omsorgssektoren. På bakgrunn av resultatene i kartleggingen er du utvalgt til å delta på digital opplæring og veiledningskurs.

Vi kommer til ditt arbeidssted og har opplæring med deg.

Forutsetninger
Ansatte i avdeling Brann, Ringerike kommune
Produsert av
Ringerike kommune
Tid fra - til
2020
Tidsbruk
2
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
484 av 500