Fagsamling for barnehageansatte om kjærlighet som en del av yrkesutøvelsen i barnehagen. Nestekjærlighet er nedfelt i barnehageloven som en av grunn-verdiene i den norske barnehagen. Ifølge FNs barnekonvensjon har alle barn rett til å oppleve kjærlighet. Til tross for at vi vet at kjærlighet er helt essensielt i et barns liv, er det ofte uklart hva begrepet betyr i barnehagehverdagen. Gjennom sin egen praksis i barnehagen har Teresa Aslanian opplevd den komplekse og profesjonelle kjærligheten. Sammen med et teoretisk utgangspunkt for kjærlighet og tilknytning blir vi som kursdeltakere invitert med i Aslanian sine refleksjoner omkring nestekjærlighet i barnehagen.

Om dette kurset

Dette er den første av syv enkeltstående fagsamlinger for ansatte i barnehagen. Kurset er fullfinansiert med statlige kompetansemidler og er gratis for deltakerne. «All you need is Love» tar for seg viktige dimensjoner ved nestekjærlighetsbegrepet og betydningen av å være en varm, omsorgsfull og profesjonell voksen i møte med barnet. 

Samlingen vil være en kombinasjon av forelesning og gruppearbeid. Deltakerne vil få en artikkel til gjennomlesning og refleksjonsoppgave i forkant av samlingen. Foreleser vil sette av tid til refleksjon og vi håper det kan tilrettelegges for at personalet samles i egen kohort. Lysbildene fra kurset vil bli sendt deltakerne og kan brukes i implementeringsarbeidet i den enkelte barnehage. 

Sted: Dette vil foregå som en digital direktesendt samling på Teams. Det er ikke behov for å laste ned egen programvare eller app. 

Målgruppe: Alle ansatte i private og kommunale barnehager i Bergen kommune

Kursbeskrivelse: Kveldskurs kl. 17.30 – 20.00

Påmeldingsfrist: 04.01.2021 ETTER denne dato er det ikke mulig å melde seg på selv - ta eventuelt kontakt med kursansvarlig for å melde fra

Kontaktinformasjon til kursarrangør: Mona E. Rasmussen Telefon: 40819081, e-post: mona.rasmussen2@bergen.kommune.no


Forutsetninger
Ingen
Produsert av
Barnehagemyndighet, Bergen kommune
Kursansvarlig
Tid fra - til
Teams
27.01.2021 Kl. 17:30 - 20:00
Innloggingslenke blir sendt
ut før sending
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
1272 av 2000
Påmeldingsfrist
24.01.2021