Dette er et digitalt grunnkurs 2 i Visma ressursstyring for nye ledere og turnusmedarbeidere som arbeider i helse sektoren.

Kurset vil foregå via teams, der kursdeltakeren arbeider på egen pc på egen arbeidsplass. 

Om dette kurset

Dette kurset er kurs 2 av totalt 3 grunnkurs i programmet Visma Ressursstyring.
I kurs 2 får du en gjennomgang av de nye fanene og ikonene i årsturnus visningen i programmet. Hovedfokuset i dette kurset er å forstå årsturnus bildet, og å lære å holde orden i årsturnusen din. Vi vil også bruke litt tid på fanen ferie. I dette kurset vil vi ikke fokusere på avviksregistrering. Det kommer i kurs 3.

Nye avdelingsledere som skal bruke visma ressursstyring i sin hverdag bør få med seg dette kurset, før de deretter tar kurs 3.

I dette digitale kurset anbefaler vi at du har tilgang til 2 PC skjermer, slik at du kan se undervisningen på en skjerm, samtidig som du ser egen turnus fra egen arbeidsplass på den andre skjermen.

Når du har meldt deg på vil du få en mailbekreftelse for påmeldingen. I den mailen ligger lenken til teams møtet. Det er viktig at du tar vare på mailen og åpner den igjen på kursdagen for å kunne komme deg inn i temas møtet.




Forutsetninger
Du må være avdelingsleder innen helse ( evt turnusmedarbeider) i Stavanger kommune. Du bør ha tilgang til systemet før du skal på dette kurset.
Produsert av
Stavanger kommune ved IT-systemforvaltning
Tid fra - til
16.02.2021 kl. 13:00-15:00
Tidsbruk
2 timer
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
1 av 16
Påmeldingsfrist
15.02.2021