Dette er det sjette av syv enkeltstående fagsamlinger for ansatte i barnehagen. Kurset er fullfinansiert av med statlige kompetansemidler og er gratis for deltakerne. Trude Anette Brendeland byr på en rekke inspirerende bilder, praksisfortellinger, ideer og eksempler som kan lokke fram lekeglede og kreativitet hos barn og voksne. Trude Anette er tilhenger av å gi tilgang til materiell barna kan skape noe eget av – noe verden aldri før har sett. Det handler om å gi barna mulighet til å bruke egen fantasi og skape egen lekerom.

Om dette kurset

Noe av det viktigste i et godt barneliv er å få fordype seg i lek. Leken er en drivkraft som ligger dypt i alle mennesker og kan gi både mot og livslyst. Dette kurset tar sikte på å gjøre personalet til lekekloke voksne som kan stå for lekens verdi og skape rike, innbydende lekemiljø ved hjelp av spennende materiell, og seg selv som ressurser. Trude Anette Brendeland byr på en rekke inspirerende bilder, praksisfortellinger, ideer og eksempler som kan lokke fram lekeglede og kreativitet hos barn og voksne. 

Trude Brendeland er tilhenger av å gi tilgang til materiell barna kan skape noe eget av – noe verden aldri før har sett. Det handler om å gi barna mulighet til å bruke egen fantasi og skape egne lekerom.

 Målgruppe: Alle ansatte i barnehagen. Hovedmålgruppe er assistenter og fagarbeidere i kommunale og private barnehager

Påmeldingsfrist: 7. mai

Kursbeskrivelse: Digital fagsamling på Teams. Vi oppfordrer alle barnehager til å organisere det slik at personalet kan være sammen i egen kohort. Påloggingslenke sendes ut like før arrangementet
Kontaktinformasjon til kursarrangør: siri.sivertsen@bergen.kommune.no Telefon: 40819148
Kontaktinformasjon til kursarrangør: Mona.rasmussen2@bergen.kommune.no Telefon: 40819081


Forutsetninger
Ingen
Produsert av
Bergen kommune, avdeling Barnehagemyndighet
Kursansvarlig
Tid fra - til
Teams Live-sending.
11.05.2021 kl. 17:30-20:00
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
1269 av 2000
Påmeldingsfrist
10.05.2021