Om dette kurset

Dette er et basiskurs i velferdsteknologi for ansatte i Trondheim kommune som yter tjenester til personer som bor i eget hjem. Kurset er laget på forespørsel fra flere tjenesteområder i helse og velferd i Trondheim kommune. Målet med opplæringen er at du skal få kunnskap om hva velferdsteknologi er og hvilken velferdsteknologi som finnes i kommunen. 

Vi håper kurset vil bidra til at du kjenner større trygghet i å ta i bruk velferdsteknologi, og at du opplever å ha flere verktøy å støtte deg på når du skal tenke nye tiltak og løsninger for tjenestemottakerne du jobber for.


Innhold og oppbygning av kurset

  • Førmåling: Hva vet du om velferdsteknologi i Trondheim kommune? / skjema om kunnskap om velferdsteknologi før kursgjennomføring

  • Introduksjon til velferdsteknologi

  • Del 1: Om velferdsteknologi  / opplæring og oppgaver

  • Del 2: Velferdsteknologi i Trondheim kommune (inkluderer de ulike teknologiene) / opplæring og oppgaver

  • Del 3: Etikk og personvern / opplæring og oppgaver

  • Ettermåling og evaluering: Hva vet du om velferdsteknologi i Trondheim kommune? / skjema om kunnskap om velferdsteknologi etter gjennomført kurs og evaluering av kurset


Kurset er åpent slik at du kan ta de ulike delene slik du ønsker det, men vi anbefaler at du gjennomfører det i kronologisk rekkefølge. Dette fordi det er eksempler som blir presentert i del 2 som også benyttes som eksempel i del 3.

Ha gjerne et notatark ved siden av deg så du kan notere innspill underveis og fyll dem inn under «Andre kommentarer» i evalueringsskjemaet på slutten. 

Sist oppdatert
22.02.2023
Produsert av
Enhet for service og internkontroll, Trondheim kommune
Tidsbruk
Forventet tidsbruk: 1 time
Læringsformat
Nettkurs
Deltakervurderinger
Beklager, men det er ikke mange nok som har vurdert dette kurset ennå.
Kursvurderinger