Dette er et digitalt grunnkurs 1 i Visma ressursstyring for nye avdelingsledere inne helse. I enkelte virksomheter har de også turnusmedarbeidere som skal jobbe mye i dette programmet og da kan kurset være aktuelt for de også.

Kurset vil foregå via teams, der kursdeltakeren jobber på egen pc, på egen arbeidsplass. 

Om dette kurset

Dette kurset er kurs 1 av totalt 3 grunnkurs i programmet Visma Ressursstyring.
I kurs 1 får du en grunnleggende gjennomgang av de ulike fanene og ikonene i programmet. Hovedfokuset i dette kurset er å forstå programmet, lære mer om visningen i grunnturnus bildet, og lære å holde orden i grunnturnusene. Vi vil også fokusere på hvorfor det er viktig å ha en oppdatert turnusprotokoll, og si litt om hvordan turnusprotokollen påvirker alarminnstillingene i programmet og bruddene på arbeidsmiljøloven. En oppdatert turnusprotokoll bidrar til færre brudd på arbeidsmiljøloven. I dette kurset vil vi ikke fokusere på arbeid i årsturnusen eller avviksregistrering. Det kommer i kurs 2 og 3.

Nye avdelingsledere som skal bruke visma ressursstyring i sin hverdag bør absolutt få med seg dette grunnkurset, før de deretter tar kurs 2 og 3.

I dette digitale kurset anbefaler vi at du har tilgang til 2 PC skjermer, slik at du kan se undervisningen på en skjerm, samtidig som du ser egen avdelings turnus på den andre skjermen.

Når du har meldt deg på vil du få en mailbekreftelse for påmeldingen. I den mailen ligger lenken til teams møtet. Du vil også motta en teams invitasjon samme dag som kurset skal avvikles, der teams linken ligger vedlagt.


Forutsetninger
Ansatte i Stavanger kommune. Du må være avdelingsleder innen helse ( evt turnusmedarbeider) i Stavanger kommune. Du bør ha tilgang til systemet før du skal på dette kurset.
Produsert av
Stavanger kommune, ved avd. IT-Systemforvaltning
Kurssted
1 Digitalt møtested
Tid fra - til
10.02.2022 kl. 12:00-15:00
Tidsbruk
3 timer
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
14 av 25
Påmeldingsfrist
09.02.2022