Designfrokost for ansatte i Bergen kommune og andre interesserte, fra kl. 08:15-10:00 den 13. juni, Bredalsmarken 15/17


Designfrokost: Verksted som verktøy for involvering og samskaping

Bli med på Designfrokost og lær mer om hvordan vi kan få hjelp av metoder fra designfaget til å gi nyskapende, nyttige og bærekraftige tjenester for både innbyggere og ansatte. Denne gangen skal vi være i flotte lokaler hos NorA i Industrihuset på Møhlenpris, Bredalsmarken 15/17. Frokost og kaffe/te serveres fra klokken 08.15 ☕

Velkommen til designfrokost.
Hilsen DesignLab

Program

08.15-08:45   Dørene åpner, frokost og mingling

08:45-08:50   Velkommen ved DesignLab

08:50-09.05   Innlegg ved Line Sætre Skarstein

09:05-09:20   Innlegg ved Anne Karine Aspholt Monsen

09.20-09:50   Om å lage verksteder - kreativ økt!

09:50-10:00   Avslutning


Målgruppe 

Alle som er interessert i designfaget og er nysgjerrig på hvordan vi bruker designmetodikk i Bergen kommune.


Om Line 

Jobber som prosjektleder i Smart omsorg i Byrådsavdeling for helse og omsorg. Erfaren organisasjonsutvikler, ganske fersk designtenker. 

Line jobber i prosjektet FLYT – helhetlig pasientforløp på Bergen legevakt. Prosjektet skal jobbe med det gode pasientforløpet for Bergen legevakt – sett både med pasientenes og medarbeidernes øyne. Innlegget vil ha fokus på hvordan vi har fått frem medarbeiderstemmen i en travel klinikkhverdag der ingen egentlig har tid til å være med å utvikle.

På fritiden finner du mest sannsynlig Line omgitt av et lykkelig kaos - en hund, to katter, og tre barn. Eller med hodet i kjøkkenhagen. 


Om Anne Karine

Stolt kommuneansatt og rådgiver for innovasjon og tjenestedesign i Etat for hjemmebaserte tjenester og prosjektleder for Aldringshuben. 

Aldringshuben sin arbeidsmetodikk er å involvere og samskape med de som har skoene på. Innlegget vil ha fokus på hvordan de har gjort det i sine prosjekter.

På fritiden er Anne Karine sannsynligvis med familien sin, på reise eller på tur til den nye hytten ved sjøen. Anne Karine kom tilbake fra reise til Japan i mars, og kan ikke vente på å reise tilbake.


Om DesignLab

DesignLab er en avdeling i Ansattservice som består av ansatte med faglig bakgrunn innenfor blant annet tjenestedesign, design thinking og UX-design.

DesignLab skal være en pådriver for at prinsippene for designdrevet innovasjon etableres som en sentral metode for kommunens tjenesteutvikling. Gjennom å arrangere designfrokoster ønsker vi å skape en arena der ansatte som er interessert i designfaget kan møtes, få inspirasjon og lære mer.

Les mer om DesignLab på Allmenningen (kun for ansatte).


Avmeldingsfrist: 09.06.23

Fra og med denne dato er det ikke mulig å melde seg av selv - ta eventuelt kontakt med kursansvarlig for å melde fra.

Forutsetninger
Ingen spesielle
Produsert av
DesignLab, Bergen kommune
Kurssted
Tid fra - til
13.06.2023 kl. 08:15-10:00
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
23 av 50
Påmeldingsfrist
12.06.2023