Målgruppen for samlingen er medlemmer i arbeidsmiljøgruppene i hjemmetjenester, fysio- og ergoterapitjenesten, ROP, helsestasjon- og skolehelsetjenesten og legevakten. På samlingen skal arbeidsmiljøgruppene grovkartlegge mulige faktorer som kan påvirke arbeidsmiljøet og helsen til de ansatte. 

Om dette kurset

Målgruppen for samlingen er medlemmer i arbeidsmiljøgruppene i hjemmetjenester,  fysio- og ergoterapitjenesten, ROP, helsestasjon- og skolehelsetjenesten og legevakten. 

I handlingsplan for arbeidsmiljø 2020-2021 er det økt fokus på å redusere risiko for helsefare på egen arbeidsplass. For å oppnå dette er et av tiltakene å samle arbeidsmiljøgrupper i samme bransje for å gjennomgår relevante arbeidsmiljøfaktorer. På samlingen skal alle arbeidsmiljøgruppene grovkartlegge disse. Målet med kartleggingen er å få en oversikt over mulige faktorer som kan påvirke arbeidsmiljøet og helsen til de ansatte. Det praktiske kartleggingsarbeidet blir gjort på denne samlingen.

Kursholdere: Bedriftshelsetjenesten og kvalitetsrådgiver Beathe Andreassen.

NB! Dersom du ikke kan delta på samlingen, må du selv melde deg av samlingen. Dette gjør du på den e-posten du mottok etter at du meldte deg på samlingen - eller som beskrevet her.



Forutsetninger
Lederne i arbeidsmiljøgruppene må ta med seg bærbar PC til samlingen.
Produsert av
PO-avdelingen
Deltakere
Kurssted
Kommunestyresal
Tid fra - til
17.09.2020 kl. 8.30 - 11.30
Tidsbruk
3 timer
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
23 av 30
Påmeldingsfrist
03.09.2020