Årets vernedag(er) i regi AMU vil i år bli gjennomført som en dagssamling for både ledere og verneombud 26. november kl. 09:00-13:00.


Arbeidsmiljøarbeid handler i stor grad om relasjoner mellom mennesker, for eksempel gjennom dialog eller hvordan vi møter hverandre. Samlingen var planlagt som en to-dagers samling med oppmøte, men smitteforebyggende tiltak gjør at dette nå er komprimert til en dagssamling på nett. Formålsparagrafen i arbeidsmiljøloven beskriver at arbeidsmiljøarbeidet skal tilpasses den sosiale og teknologiske utviklingen i samfunnet. Vi avlyser ikke, men justerer og tilpasser oss både med innhold og gjennomføring og møtes digitalt via videokonferanse. Dagens korona-beredskap gjør det bare enda viktigere med kompetanse i arbeidsmiljøarbeidet i nær tilknytning til de tjenestene vi leverer til kommunens innbyggere.

Dagsplanen er nå endret og arbeidsforskningsinstituttet måtte melde avbud på grunn av dødsfall i nær familie.

Vi begynner kl. 09:00 og tema for dagen er:

Dagsprogram

Påmeldte vil få tilsendt lenke til møtet dagen før samlingen.

Sørg for at du har tilgang til å koble deg på videokonferanse med lyd og bilde. 

Anbefaling: Dersom leder og verneombud har mulighet til å sitte sammen denne dagen, vil dette kunne bidra til dialog om "hva betyr dette for oss" rundt de aktuelle tema.

Velkommen til en spennende dag med arbeidsmiljø som tema

Forutsetninger
Verneombud og ledere i Ringerike kommune
Produsert av
Ringerike kommune
Deltakere
Tid fra - til
26.11.2020 kl. 09:00-15:00
Tidsbruk
6 timer
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
216 av 300