• Et kurs i kommunikasjon og påvirkning som hjelper deg til å bli en bedre og mer bevisst påvirker i mange forskjellige situasjoner.
  • Du trener på stiler du anvender idag og hvilke du kan utvikle for å bli en bedre påvirker i framtiden.
  • Etter endt kurs vil du ha konkrete underlag og verktøy for å håndtere egne virkelige påvirkningssituasjoner

Om dette kurset

Kurset er for ledere på alle nivå i Drammen kommune. Meld gjerne på hele eller deler av en ledergruppe. På kurset skal vi arbeide med en modell, Påvirkningsmodellen.

Modellen kan hjelpe deg til å velge den beste stilen eller stilkombinasjoner for påvirkning. Du får i oppgave å utrede egne påvirkningsmål, og du får hjelp til å vurdere dine nåværende sterke og mindre sterke sider i egenskap av påvirker.

Du kommer til å få et mer metodisk syn på personlig påvirkning. På kurset får du nye kunnskap om påvirkning og ferdighetstrening blir en viktig del av kurset. Du vil også lære å tydeliggjøre dine påvirkningsmål, avlese en situasjon og utarbeide effektive handlingsplaner i påvirkning. Kurset resulterer i at du får en plan for din videre personlige utvikling.~

Personlig fremgang er delvis avhengig av det vi gjør selv, men også i høy grad av at vi får gjort noe gjennom andre. Påvirkning skjer i en rekke mer eller mindre tydelig definerte påvirkningssituasjoner. En påvirkningssituasjon er et samspill med et visst antall personer. De vi samhandler med, kan f.eks. være din leder, underordnet, kollega eller kunde/ bruker, som vi fortsatt skal ha kontakt med.

Det kan også være en person med tilgang til viktige ressurser som vi trenger hjelp og samarbeid fra. Det dreier seg ofte om viktige arbeidsoppgaver eller personlige relasjoner. Disse relasjonene må bevares eller styrkes for at vi skal oppnå langsiktige resultater.

 Du vil oppdage at det er en fordel å anvende påvirkningsstilene fleksibelt. Ved å fortsette og legge nye ferdigheter til de sterke sidene du allerede har, vil din styrke som påvirker øke.

Etter endt kurs vil du ha konkrete underlag og verktøy for å håndtere egne virkelige påvirkningssituasjoner

Forutsetninger
Ingen
Produsert av
Skriv inn Avdeling, Kommunenavn
Kurssted
Drammen rådhus - Åssiden
Tid fra - til
01.11.17 kl. 08:30 - 17:00
02.11.17 kl. 08:30 - 17:00
01.12.17 kl. 08:30 - 15:30
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
5 av 12
Påmeldingsfrist
15.10.2017