Dette kurset har fokus på oppfølgingen av resultatene etter gjennomført medarbeiderundersøkelse. Erfaringsmessig er oppfølging i etterkant en kritisk faktor for seinere deltagelse i medarbeiderundersøkelser.

For at en slik undersøkelse skal gi en mening for tjenestekvalitet og det oppdraget vi skal utføre, er det viktig at resultatene jobbes med som en del av enhetens lokale utviklingsarbeid.

Om dette kurset

Kurset forutsetter at du har kjennskap måleverktøyet 10- Faktor. I tillegg ønsker vi at du har gjort deg kjent med  relevante kapitler (kap. 4 og kap. 5) i boken «10 – Faktor. Håndbok for planlegging, gjennomføring og oppfølging av KS’ medarbeiderundersøkelse» ( deles ut i løpet av august til alle ledere).

Kurset vil fokusere på hvordan du som leder kan følge opp undersøkelsen med vekt på det å være prosessveileder, presentasjon av dialogmodellen, i tillegg vil ulike verktøy og metoder bli omtalt. Arbeidet med 10 – Faktor som et utviklingsverktøy skal implementeres i det lokale utviklingsarbeidet ved enheten og vil være en del av enhetens utviklingsplan for perioden 2018 – 2019.

Forutsetninger
For ledere med personalansvar
Produsert av
HR-avdelingen
Kurssted
Rådhuset - Bystyresalen
Tid fra - til
13.09.17 Kl.12:00-15:00
Tidsbruk
3 timer
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
50 av 60
Påmeldingsfrist
11.09.2017