Finn Veien viser hvordan digitaliseringsprosjekter kan styres. Kurset tar opp mange begrep og temaer som behandles grundig i prosjektveiviseren.no. Finn Veien gir inspirasjon til å ta i bruk en felles metodikk.

Om dette kurset

Kurset består av seks moduler. Hver modul varer ca. 10 minutter. Modulene er i hovedsak en kombinasjon av animasjoner, flervalgsoppgaver og informasjonssider. Hver modul avsluttes med en oppgave som kan løses alene eller sammen med andre.

Målgruppe for kurset er prosjekteiere og prosjektledere, og andre som er involvert i prosjekter i din virksomhet

Vi anbefaler at kurset gjennomføres planmessig for deler av eller hele virksomheten.

Faglig innhold

Vi veiledes gjennom kurset av Finn Veien, en erfaren prosjektleder. Den første modulen handler om hvordan digitalisering og digitaliseringsprosjekter er virkemiddel i virksomhetsutviklingen. Modul to til seks er bygget opp rundt et «case» som vi følger gjennom prosjektets faser, ofte med referanse til innhold i prosjektveiviseren.no

De seks modulene tar for seg disse temaene:

  • Digitalisering og digitaliseringsprosjekter
  • Prosjektveiviseren - hva og hvorfor
  • Konseptfasen
  • Planleggingsfasen
  • Gjennomførings- og avslutningsfasen
  • Realiseringsfasen

Tekniske krav

Kurset fungerer på datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner som har en nettleser av nyere dato slik at den støtter HTML 5. Eksempel på nettlesere er Microsoft Internet Explorer versjon 9 og nyere, Opera, Google Chrome og Apple Safari.

Kurset inneholder en del videomateriale. For å få en optimal brukeropplevelse bør du være koblet til internett via kabel, trådløst nett eller 4G.


Sist oppdatert
16.02.2023
Forutsetninger
Alle som deltar i prosjekter
Produsert av
Difi/Transform
Tidsbruk
60 minutter
Læringsformat
Nettkurs
Deltakervurderinger
Beklager, men det er ikke mange nok som har vurdert dette kurset ennå.
Kursvurderinger