Til hovedinnhold

KS Hjemmeside

Nyheter

Foto: KS

Anskaffelsesutvalgets andre delutredning

16. mai ble andre delutredning fra Anskaffelsesutvalget, NOU 2024:9, overrakt næringsminister Cecilie Myrseth. Advokat Beatrice Dankertsen Hennyng har representert KS i utvalget.

Foto: Digdir

Klarspråksprisen: Her er årets vinnere

Nasjonalt klageorgan for helsetjenesten og Tønsberg kommune er årets vinnere av klarspråkprisen. Begge evner å skape tekst og tjeneste som henger sammen. Effekten av klarspråk er dessuten dokumentert i spart tid og sparte kroner.

Foto: Shutterstock

Storbynettverket: Innsatsen mot kriminalitet blant barn og unge må styrkes

Norge opplever økende utfordringer med kriminalitet blant barn og unge. Politidirektoratets tall viser en betraktelig økning i straffbare forhold begått av barn og unge under 18 år. Storbykommunene etterlyser blant annet mer ressurser til oppfølging.

Foto: Shutterstock

Webinarrekke om digitalisering

KS inviterer til faste webinarer om digitaliseringsarbeidet. Tema vil være relevante for ansatte i kommuner og fylkeskommuner, men også andre aktører. Første webinar er torsdag 30. mai.

Foto: Mostphotos

Hva bruker du ks.no mest til?

Vi skal oppdatere hjemmesiden vår og ønsker tilbakemeldinger på hvilket innhold som er viktigst for deg. Dine svar gir oss verdifull informasjon for å prioritere innholdet på ks.no.

Foto: KS

PRESSEMELDINGER

Helt nødvendig inntektsvekst

– Regjeringens foreslåtte økning i kommunenes og fylkeskommunenes inntekter i 2025 er positiv, men også helt nødvendig i en tid med svært stram kommuneøkonomi, sier styreleder i KS, Gunn Marit Helgesen, om kommuneproposisjonen 2025.

Hør siste KS-podkast "Der livet leves" her

Les mer om podkastene fra KS her

Nyttige lenker

KURS OG KONFERANSER

FLERE KURS OG KONFERANSER