Forside Brukerundersøkelse Barnehage 2018

I forbindelse med den årlige brukerundersøkelsen har vi invitert Rambøll Management Consulting AS ved Carl Lenz og Line Hjort Sørensen til å holde et analyseseminar/workshop for ledelsen ved våre kommunale barnehager. Som en del av kvalitetsarbeidet i barnehagene er det viktig å jobbe med resultatene, og høstens kvalitetsoppfølging vil inneholde vurderingspunkt knyttet til årets undersøkelse.


Om dette kurset


Målgruppe: Styrere samt utvalgte ledere fra barnehagen lederteam i kommunale barnehager

Læringsmål: I seminaret vil deltakerne få innsikt i hvordan man kan skape en overgang fra "tall til handling". Deltakerne får verktøy til å tolke resultatene fra brukerundersøkelsen og råd for hvordan resultatene kan bli en del av en systematisk prosess for å utvikle kvaliteten i barnehagen.

Seminaret vil også bidra til kommunens arbeid med å skape en åpen læringskultur hvor man deler kunnskap mellom og innad i barnehager.

Innhold:  Seminarene er delt i fire: 

  • Første del tar for seg formålet med undersøkelsen og hvordan undersøkelsen kan skape verdi
  • I del to presenteres totalresultatene fra brukerundersøkelsen
  • Del tre tar for seg hvordan man skal lese og tolke resultatrapportene 
  • Fjerde del handler om hvordan benytte vurderingen av resultatene i aksjonslæring / kvalitetsutvikling 


Forberedelse: I kurset legger vi opp til at deltakerne skal jobbe med egne resultater. Som forberedelse til seminaret ber vi ledelsen identifisere områder i resultatene barnehagen har høyest og lavest måloppnåelse i forhold til barnehagens målsettinger. Forberedelsene er sentrale for workshopene som skal gjennomføres i seminaret.


Påmeldingsfrist: 23.04.18 ETTER denne dato er det ikke mulig å melde seg på - ta eventuelt kontakt med kursansvarlig for å melde fra.

Avmeldingsfrist: 24.04.18 Fra og med denne dato er det ikke mulig å melde seg av selv - ta eventuelt kontakt med kursansvarlig for å melde fra.


Kontaktinformasjon til kursarrangør: Gunnbjørg Aase: gunnbjorg.aase@bergen.kommune.no


Forutsetninger
Ingen
Produsert av
Seksjon barnehage, Bergen kommune
Kurssted
Tabernaklet, Bergen
Tid fra - til
24.04.2018 kl. 11:30-15:30
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
137 av 200
Påmeldingsfrist
23.04.2018