Kursportalen for Røros kommune

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 


Velkommen  til Røros kommune sin kursportal i KS Læring! 

Her finner du kurs for ansatte og ledere i Røros kommune. Klikk på relevant kategori/område under for å se tilgjengelige kurs. Du kan også trykke deg inn på kommunevåpenet oppe i høyre hjørne av siden, da vil du komme til katalogsiden til Røros kommune. Her finner du de samme kursene som på denne siden, og andre nyttige kurs som vi har fått låne fra andre kommuner og aktører. 

Du kan også benytte søkemotoren og finne relevante kurs som andre har lagt ut i KS Læring. Dette gjør du ved å trykke på "Katalog" i oppgavelinjen på toppen av siden, og deretter på "Finn kurs", eller ved å trykke på logoen til KS oppe i venstre hjørne på denne siden.

For å kunne ta kursene må man først melde seg på kurset. Dette gjør du ved å trykke deg inn på kursets forside, og deretter trykke på knappen "Gå til påmelding / Meld meg på". 


Fyll inn ingress, kurssammendrag her.

Om dette kurset

Her kommer det en fyldigere kursbeskrivelse.

Det er et klart og tydelig lederansvar å sørge for at ansatte som har sykefravær - enten korte og hyppige eller lengre fravær - skal følges opp.

Om dette kurset

Dette kurset beskriver de grunnleggende rutinene for sykefraværsoppfølging i Røros kommune, og utdyper elementer i rutinene med tips og råd om hvordan en leder bør opptre for at oppfølgingen skal bli så meningsfull og tillitsfull som mulig. 

Kurset er obligatorisk for alle ledere med personalansvar i Røros kommune.