Logo

Dette er en testside hvor du vil finne eksempler på kurs, dvs. nettkurs (elæringskurs) og arrangementer (fagdager, seminarer o.l) som arrangeres av Lenvik kommune.

Lenvik kommune med rundt 11.500 innbyggere ligger midt i Troms fylke, og er fylkets tredje største kommune. Byen Finnsnes er regionsenter for åtte kommuner og rundt 35.000 innbyggere i Midt-Troms og i sterk utvikling. Berg, Lenvik, Torsken og Tranøy danner ny kommune 01.01-20. Senja kommune vil få et areal på 1947 kvadratkilometer, 15000 innbyggere og over 2200 ansatte. Finnsnes er regionsenteret i Midt-Troms, og vil bli kommunesenter i den nye kommunen.

Byen har gode kommunikasjoner både over sjø og land. Hurtigruta anløper daglige på nord- og sørtur. Med hurtigbåt kan du reise til nabobyene Tromsø og Harstad på vel en time. Reisen med hurtigbåt bringer deg raskt frem, men gir deg også en strålende naturopplevelse underveis. Også bygdene Tennskjær og Lysnes har hurtigbåtforbindelse med Tromsø. Dessuten er det kort vei – cirka 45 kilometer - til Bardufoss lufthavn med flyforbindelse til resten av landet.

Du kan enten finne ønsket kurs/arrangement i menyen under eller søke etter et bestemt kurs ved å skrive stikkord i søkefeltet. Skriv gjerne Lenvik bak søkeordet ditt for å begrense søket.

Informasjon om KS Læring