På denne siden vil du finne nettkurs (e-læring) og påmelding til arrangementer (fagdager, seminarer o.l) som arrangeres av Senja kommune. Det er også mulig for ansatte å gjennomføre nettkurs utarbeidet av andre kommuner. 

Vi anbefaler alle ansatte å starte med kurset "Introduksjonskurs til KS-læring" som du også finner lengre ned under emnet "Felles nettkurs Senja kommune".

Du kan enten finne ønsket kurs/arrangement i menyen under eller søke etter et bestemt kurs ved å skrive stikkord i søkefeltet. Vi anbefaler at du logger inn med din bruker i KS-læring før du går til påmelding på ønskede kurs. 

Den nasjonale katalogen og alt som produseres i andre kommuner er også tilgjengelig for oss. Ved fritekstsøk, uten kommunenavn i teksten, vil du få treff på kurs i hele KS Læring. Her er det bare å utforske.  

Se video om hvordan du logger inn for første gang i KS-læring

 


Om dette kurset

Nasjonalt velferdsteknologiprogram gjennomførte webinaret "Behandling av personopplysninger ved bruk av velferdsteknologi i helse- og omsorgstjenestene" med foredragsholderne Ann-Kristin Wassvik, jurist i Helsedirektoratet og Aasta Margrethe Hetland, jurist i Normen/Direktoratet for e-helse. Dette nettkurset er videoopptak av webinaret som tar for seg blant annet følgende tema:

  • Når er det behov for samtykke ved bruk av velferdsteknologi
  • Rettsgrunnlag for bruk av velferdsteknologi
  • Personvernprinsippene (6 viktige områder)
  • Personvernkonsekvensvurdering 
  • Hvem må involveres i arbeidet

Velferdsteknologi og juridiske temaer, Direktoratet for e-helse

Fyll inn ingress, kurssammendrag her.

Om dette kurset

Her kommer det en fyldigere kursbeskrivelse.