Kommunevåpen Senja

På denne siden vil du finne nettkurs (e-læring) og påmelding til arrangementer (fagdager, seminarer o.l) som arrangeres av kommunene Berg, Lenvik, Torsken og Tranøy, som skal danne Senja kommune fra 01.01.2020. Løsningen lanseres offisielt for alle ansatte høsten 2018, men det er nå mulig for ansatte å logge på og gjennomføre kurs utarbeidet av andre kommuner. 

Vi anbefaler alle ansatte å starte med kurset "Introduksjonskurs til KS-læring" som du finner lengre ned under "Felles nettkurs Senja kommune".

Du kan enten finne ønsket kurs/arrangement i menyen under eller søke etter et bestemt kurs ved å skrive stikkord i søkefeltet. Skriv ditt kommunenavn bak søkeordet for å begrense søket. Vi anbefaler at du logger inn med din bruker i KS-læring for å få mulighet til å begrense søk på kommunenavn, tema, kurstype mm.

Den nasjonale katalogen og alt som produseres i andre kommuner er også tilgjengelig for oss. Ved fritekstsøk, uten kommunenavn i teksten, vil du få treff på kurs i hele KS Læring. Her er det bare å utforske.  

Se video om hvordan du logger inn for første gang i KS-læring