KulurhusetKurs arrangert av Vennesla kommune

Vennesla kommune samler alle kurs for deg som er ansatt.

Her kan du søke etter kurs og arrangementer som Vennesla kommune arrangerer - både klasseromskurs, fagdager, seminarer o.l., i tillegg til nettkurs (e-læringskurs).

Gå via menyen nederst her hvis du ønsker å se alle kurs som er lagt inn av Vennesla kommune. Hvis du skriver i søkefeltet, vi du få treff på kurs i hele KS Læring (alle kommuner) som inneholder søkeordene dine.

Anbefaling: Skriv Vennesla bak søkeordet ditt for å begrense treffet til kommunens egne kurs.

Endelig kan vi samles til inspirasjon og fellesskap igjen! Årets fellesdag avholdes i Filadelfias lokaler 11.mai kl. 13-15. Ivar Haugstad vil holde et spennende foredrag, og Daniel Hillestad vil underholde med musikalsk innslag.  Velkommen til et motiverende avbrekk fra hverdagen!

Om fellesdagen

Fellesdagen avholdes 11.mai i lokalene til Filadelfia Vennesla.

Ivar Haugstad er sosialantropolog og foredragsholder. Han holder inspirerende foredrag om arbeidsglede, samarbeid og individets rolle i fellesskapet. 

Program: 

Fra kl. 1230: Kaffe og kringle 

Fra kl. 13:

 • Musikalsk innslag v/Daniel Hillestad
 • Rådmann og hovedtillitsvalgt ønsker velkommen
 • Foredrag ved Ivar Haugstad

Påmelding

Den enkelte melder seg på i KS Læring.
Om du mangler bruker på KS Læring slik at du ikke får meldt deg på, kan du følge denne brukerveiledningen for å opprette bruker før du melder deg på. 

Skriv en kort kurspresentasjon her. Den bør være på et par tre linjer med tekst og vil vises øverst på kursets hjemmeside. Tenk på det som en appetittvekker som gjør at kursdeltakeren umiddelbart forstår om dette kan være noe av interesse.

OBS for at du ikke publiserer kursets forside før kurset er klar til å vises i kursoversiktene. Du kan fylle ut alt på kursets forside nå, men ikke bytt status til "Vis" før kurset er klart til påmelding.

Om dette kurset

Skriv en lengre kurspresentasjon her. Denne kurspresentasjonen bør være mer omfattende, men fortsatt skrevet slik at den er kortfattet, presis og tydelig beskriver kursets mål, innhold og forventet utbytte. Den bør gjøre det tydelig hvem kurset trolig passer best for.


Teksten i dette feltet vil være synlig i søkelister. Skriv inn en kort ingress her.  Vær konsis og beskrivende. Det er viktig å få med hva dette arrangementet går ut på og hvem som er målgruppen.

Om dette kurset

Teksten du skriver i dette feltet vil være hovedtekstfeltet på kursets forside.


Beskriv arrangementet mer detaljert. 

 Du bør ha med: 

 • Beskrivelse 
 • Læringsmål 
 • Målgruppe


Vennesla kommune har vedtatt å ta i bruk 10-faktor medarbeiderundersøkelse. I dette nettbaserte kurset får du kjennskap til undersøkelsen og de ti faktorene. Kurset er særlig anbefalt for ledere og personalmedarbeidere, men kan også være aktuelt for andre ansatte.


Om dette kurset


Tekniske krav: Det vil bli vist video i kurset og mulighet for å få opplest tekst noen plasser, ha derfor klar høretelefoner eller høyttaler. 

Dette kurset er ment for ansatte i kommunen. Kurset inneholder ikke et fullstendig læringsløp, men gjennomgår det viktigste du trenger å vite som ansatt i kommunen.


Om dette kurset

Kurset er delt inn i 7 deler:

 • Velkommen
 • Ditt arbeidsforhold
 • Tillitsvalgtordningen
 • Informasjonssikkerhet
 • Helse, miljø og sikkerhet
 • Etikk
 • Varsling