Gran kommune - inkluderende, stolt og nyskapende

Velkommen til Gran kommunes kursside på KS Læring. Her vil vi legge ut kurs og arrangementer - både digitale og analoge. Vi er bare i oppstartingsfasen hvor det prøves og feiles en hel del. Etter hvert kommer det flere kurs på beina.

Den nasjonale katalogen og alt som produseres i andre kommuner er tilgjengelig for oss. Det er bare å utforske alt som finnes i KS Læring. Skriv stikkord i søkefeltet hvis du ønsker å søke etter et bestemt kurs - f.eks. "økonomi". OBS! I et fritekstsøk vil du få  treff på kurs i hele KS Læring (alle kommuner og nasjonal katalog) som inneholder søkeordene dine.

Under kan du finne opplæring og arrangementer som Gran kommune står for - både seminarer, kurs og e-læringsmoduler. Gå via menyen under hvis du ønsker å se kurs knyttet til fag eller tjeneste. 

Kontaktperson for KS Læring i Gran kommune: Ellen Sagengen, ellen.sagengen@gran.kommune.no, 93401883

Denne adventskalenderen er for alle ansatte i Gran kommune. Hver uke i advent legges det ut en video med en enkel oppgave. Alle som deltar er med i trekningen av fine premier. Vinnerne blir offentliggjort fredag 22. desember. Premiene hentes på Kommunetorget.

Hverdagsmestring - e-læringskurs

Velkommen til e-læringskurs i hverdagsmestring for Gran og Lunner kommune.

Målet er at du som tar kurset skal vite litt om hva hverdagsmestring er og hvordan du kan tenke hverdagsmestring i din hverdag, enten privat eller som helsepersonell. 

Å tenke hverdagsmestring i hverdagen vil øke ditt fokus på mestring, selvstendighet, aktivitet og livsglede. Noen ganger trenger vi å jobbe på andre måter for å involvere flere og få fram mange tanker og ideer. Kreative teknikker er en samlebetegnelse for metoder som kan brukes i møter. Enten det er tjenesten, arbeidsmiljøet eller kompetansen som er i fokus - her finner du verktøy du og dine kolleger kan bruke.