Terne

Vi har nå tatt i bruk KS-læring. Dette er en fin mulighet for e-læring og vil gi deg kompetanseheving på mange fagområder.

Se introduksjonsvideoen for mer informasjon: Introduksjonsvideo

Mer informasjon om hvordan du blir bruker på KS Læring finner du i denne veilederen: Opprette bruker på KS Læring. NB! Husk å legge inn arbeidssted og jobbrolle i profilen din!  

Vi har laget og lagt inn noen kurs, men du kan også søke etter kurs som arrangeres av de andre kommunene i IKT-Agdersamarbeidet eller fra kursarrangører over hele landet. På KS Læring finner du en rekke gode nettkurs som er åpne for alle (e-læringskurs). Skriv stikkord i søkefeltet hvis du ønsker å søke etter et bestemt kurs - f.eks. ledelse eller informasjonssikkerhet osv. Eller så kan du bla i katalogen/kurskategorier og se hva som finnes der.

Hvis du er ny i KS Læring anbefaler vi å begynne med nettkursene KS Læring - introduksjon og Slik melder du deg på kurs i KS-læring. Kurset gir rask innføring i hvordan KS Læring fungererDisse kursene finner du under Hjelp/Brukerveiledninger


Dette kurset gir deg en innføring i videregående funksjonalitet i Profil. Kurset bygger på Profil videregående kurs del 1.

Kurset er produsert av Kristiansand kommune, og tilpasset Tvedestrand kommune av Kristina S. Henriksen og Hege Irene Bjerkeseth.

Kurset tar ca 30 minutter å gjennomføre.

Dette kurset gir deg en innføring i videregående funksjonalitet i Profil. Kurset bygger på Profil grunnkurs Tvedestrand.

Kurset er produsert av Kristiansand kommune, og tilpasset Tvedestrand av Kristina Søraker Henriksen og Hege Irene Bjerkeseth.

Kurset tar ca 30 minutter å gjennomføre.Illustrasjon: Marie Elvik Næss

Mobil Omsorg gir tilgang til elektronisk pasientjournal på mobile enheter. I dette kurset får du en innføring i hvordan du bruker appen.

Om dette kurset

Målgruppe:

Ansatte helse- og omsorgstjenester i Tvedestrand kommune


Starte kurset / påmelding:

Trykk på knappen "Gå til påmelding" for å starte kurset. Du vil umiddelbart bli registrert som deltaker, og motta en e-post-bekreftelse.


Tekniske krav:

Kurset fungerer på datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner som har en nettleser av nyere dato slik at den støtter HTML5. Eksempel på nettlesere er Microsoft Internet Explorer versjon 9 eller nyere, Opera, Google Chrome og Apple Safari.


Dette kurset gir deg en innføring i grunnleggende funksjonalitet i Profil. Kurset er produsert av Kristiansand kommune, og blitt tilpasset til Tvedestrand kommune.

Kurset tar ca 30 minutter å gjennomføre.