Terne

Vi har nå tatt i bruk KS-læring. Dette er en fin mulighet for e-læring og vil gi deg kompetanseheving på mange fagområder.

Se introduksjonsvideoen for mer informasjon: Introduksjonsvideo

Mer informasjon om hvordan du blir bruker på KS Læring finner du i denne veilederen: Opprette bruker på KS Læring. NB! Husk å legge inn arbeidssted og jobbrolle i profilen din!  

Vi har laget og lagt inn noen kurs, men du kan også søke etter kurs som arrangeres av de andre kommunene i IKT-Agdersamarbeidet eller fra kursarrangører over hele landet. På KS Læring finner du en rekke gode nettkurs som er åpne for alle (e-læringskurs). Skriv stikkord i søkefeltet hvis du ønsker å søke etter et bestemt kurs - f.eks. ledelse eller informasjonssikkerhet osv. Eller så kan du bla i katalogen/kurskategorier og se hva som finnes der.

Hvis du er ny i KS Læring anbefaler vi å begynne med nettkursene KS Læring - introduksjon og Slik melder du deg på kurs i KS-læring. Kurset gir rask innføring i hvordan KS Læring fungererDisse kursene finner du under Hjelp/Brukerveiledninger


Dette kurset gir deg en innføring i grunnleggende funksjonalitet i Profil. Kurset er produsert av Kristiansand kommune, og blitt tilpasset til Tvedestrand kommune.

Kurset tar ca 30 minutter å gjennomføre.