Kurs arrangert av Grimstad kommune

Her kan du søke etter kurs og arrangementer som Grimstad kommune arrangerer - både klasseromskurs, fagdager, seminarer o.l., Du kan også søke etter kurs som arrangeres av de andre IKT-Agderkommunene. 

KS læring har også en rekke gode nettkurs som er åpne for alle (e-læringskurs). Skriv stikkord i søkefeltet hvis du ønsker å søke etter et bestemt kurs - f.eks. ledelse, ERP eller Informasjonssikkerhet osv. Eller du kan bla i katalog/kurskategorier og se hva som finnes der.

Hvis du er ny i  KS Læring anbefaler vi å begynne med nettkursene KS Læring - introduksjon og Slik melder du deg på kurs i KS-læring. Kurset gir rask innføring i hvordan KS Læring fungerer. Disse kursene finner du under Hjelp/Brukerveiledninger. 

Dette kurset er identisk det kurset vi holdt på Dømmesmoen i Grimstad 28.02.19 . Det er ingen ny informasjon, så dersom du var på kurset forrige gang trenger du ikke delta her

(hvis ikke du spesielt ønsker det).

Dette er et kurs for ledere og merkantile og omhandler sykemeldinger, permisjoner m/uten lønn samt kort generell informasjon om nye endringer.

Kurset er gratis for deltakere fra Arendal og Grimstad kommune, deltakere fra andre områder belastes kursavgift kr. 500,- pr. deltaker

Teksten i dette feltet vil være synlig i søkelister. Skriv inn en kort ingress her.  Vær konsis og beskrivende. Det er viktig å få med hva dette arrangementet går ut på og hvem som er målgruppen.