Velkommen til kurssidene til Tinn kommune! 

Her publiserer vi kurs og arrangementer som Tinn kommune arrangerer - både klasseromskurs, fagdager, seminarer , i tillegg til nettkurs (e-læringskurs). Under ser du også lokale, regionale  og nasjonale kurs som er relevante for ansatte i Tinn kommune.

Lokal superbruker: 
Hilde Flor Jacobsen (hilde.flor.jacobsen@tinn.kommune.no)
Ann Kristin Sauro (annkristin.sauro@tinn.kommune.no)

Se i listen under for å finne kurs. Noen kurs er sortert i undermenyer. f.eks Helse og Omsorg. Åpne undermenyen for å finne kursene i denne sektoren

Lederopplæring i strategisk kompetanseledelse, kursrekke 2017     

Dette kurset gir en innføring i de begreper, verktøy og metoder som benyttes i strategisk kompetanseledelse. Dette er en kursrekke på tre samlinger våren 2017. Kurset er åpent for deltagere fra de syv kommunene i KongsbergregionenSkriv en kort kurspresentasjon her. Den bør være på et par tre linjer med tekst og vil vises øverst på kursets hjemmeside. Tenk på det som en appetittvekker som gjør at kursdeltakeren umiddelbart forstår om dette kan være noe av interesse.

OBS for at du ikke publiserer kursets forside før kurset er klar til å vises i kursoversiktene. Du kan fylle ut alt på kursets forside nå, men ikke bytt status til "Vis" før kurset er klart til påmelding.

Dette kurset skal alle nye medarbeidere i kommunen gjennomføre i løpet av de første ukene de er ansatt. Kurset tar deg gjennom de viktigste områdene du må kjenne til som ansatt i kommunen.


Kurset er delt inn i fire deler med underliggende leksjoner. Til noen leksjoner er det knyttet videoer. Hvis du har spørsmål underveis, tar du kontakt med din nærmeste leder eller kolleger på arbeidsplassen din.