Samling om det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS).
Vi er i sluttfasen av dette prosjektet. Det piloteres i Akershus og Telemark fylkeskommuner. Videre jobbes det sentralt med Release 3.2, mens lokalt har det vært aktiviteter om datavask og konvertering fra Sats-skole. Opplæringsplan og kursinnhold er under produksjon. Vi er også i startfasen av arbeidet med integrasjoner.
Vi får besøk av Bjørn Tveiten fra Sentralt Mottaks Prosjekt(SMP) og Inger Marie Kopperud fra Vismas utviklerteam. Det vil bli vist presentasjon, samt demo av systemet. Det blir mulighet for spørsmål.

Om dette kurset

Samling om kommende skoleadministrativt system Visma InSchool. 

Agenda:

  • 10:30-10:45  Velkommen v/fylkesutdanningssjef Børre Krudtå
  • 10:45-ca.11:30 Opplæringsstrategi for innføring av Visma In School i Troms fylkeskommune
  • Ca.11:30-12:15 Lunsj 
  • 12:15-15:00 Status i prosjektet, livedemo av løsningen, endringsledelse skoleeier/rektor møter og må ivareta før og under innføring, og bruk av Visma InSchool.

Fra SMP kommer Bjørn Tveiten, produkteier SMP - Visma InSchool og Inger Marie Kopperud som er Produkt and Marketing Director i Visma.

Målgruppe: rektorer, ansvarlige for innføring av VIS i skolene, tillitsvalgte fra skolene(1 pr.skole), styringsgruppa, prosjektgruppa, systemadministratorer sentralt, ansatte i utdanningsetaten, fylkesråd for utdanning.


Forutsetninger
Ingen
Produsert av
Utdanningsetaten, Troms fylkeskommune
Kursansvarlig
Instruktører
Kurssted
Fylkestingssalen
Tid fra - til
05.12.2018 kl.10:00-15:00
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
35 av 65
Påmeldingsfrist
03.12.2018