Fagnettverket skal være kompetansehevende møter basert på samspill i et fagkollegium der lærere skal ha rett og plikt til å delta. I fag- og yrkesopplæringen inviterer skolene bransjer og lærerbedrifter til et samarbeid.

Om dette kurset

MANDAT FAGNETTVERK 2019/2020

Formål

Under styringsområdet Profesjonalitet i "Tid for mestring!" fremgår det at det skal bygges lærende organisasjoner. Gjennom fagnettverkene skal aktørene utvikle og dele kunnskap, kompetanse og erfaringer i samspill med hverandre.

Mål

Deltakerne i nettverket skal bidra til størst mulig profesjonalitet i lærerenes yrkesutøvelse slik at opplæringstilbudet til eleven blir best mulig. Deltakerne bidrar aktivt til en positiv samhandlingskultur og samarbeider slik at målsettingene i lov, fag- og lærerplaner samt lokale mål kan bli realisert.

Deltakerne i nettverkene bidrar aktivt til felles lærerplanforståelse og vurderingspraksis ved refleksjon, drøfting og erfaringsutveksling om

*Undervisning, herunder tilpasset og relevant opplæring.

* Vurdering, så vel underveisvurdering som sluttvurdering

Dette er opplæringens kjerne, og den er nettverkenes høyeste prioriterte oppgaveområde. Arbeidet i nettverkene bidrar til å utvikle didaktikk og metodikk i fagene.

Produsert av
Stangnes Rå Videregående skole, Bygg-og Anleggsteknikk
Kurssted
Stangnes videregående skole, Harstad
Tid fra - til
18.11.2019 kl. 10:30-16:00
19.11.2019 kl. 09:00-15:30
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
24 av 50
Påmeldingsfrist
15.11.2019