18. november: Foredrag og workshop med Simen Braaten, tysklærer ved Foss vgs og lærebokforfatter. Han vil vil gi praktiske tips til begrepet "dybdelæring" i undervisningen.  

19. november: Rikke Pihlstrøm, lærebokforfatter og universitetslektor i engelsk fagdidaktikk med bred erfaring fra vgs, vil lose oss gjennom ulike måter å få elevene til å reflektere i prøvesituasjoner samt læringsfremmende vurderingssituasjoner.       


Om dette kurset

Det er fagfornyelsen for alle pengene på årets nettverkssamling!
 
Bilderesultat for foto Simen Braaten
Den 18.11 er vi i den heldige situasjon at tysklærer og lærebokforfatter Simen Braaten vil gi oss praktiske tips til hvordan vi skal legge til rette for dybdelæring i fremmedspråkene. Han er opptatt av at elevene selv skal lete etter og finne mønsteret i språket, og at de skal lære et språk de tror de vil få nytte av i praksis. Dette vil så bli etterfulgt av en workshop i de forskjellige språkene.


Bilderesultat for foto Rikke Pihlstrøm
Neste dag er viet ulike veier til refleksjon i klasserommet og læringsfremmende vurderingssituasjoner. Rikke Pihlstrøm, lærebokforfatter og universitetslektor i engelsk fagdidaktikk, vil gi oss ideer til måter å få elevene til å reflektere over problemstillinger innenfor faget og slik gradvis ta en aktiv rolle i egen læring. Vi kommer også til å bli utfordret på vår måte å vurdere på, blant annet i forhold til om elevene må ha karakter på prøver. Spennende!

 







Forutsetninger
Ingen
Produsert av
Heggen vgs, Troms fylkeskommune
Kurssted
Heggen videregående skole
Tid fra - til
18.11.2019 kl. 10:30-16:00
19.11.2019 kl. 09:00-15:30
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
Ubegrenset
Påmeldingsfrist
17.11.2019
Deltakervurderinger
Beklager, men det er ikke mange nok som har vurdert dette kurset ennå.
Kursvurderinger