UBW  "Unit4 Business World"  er et system som på en enkel måte gir oversikt over eksakt lønn, naturalytelser og trekkordninger som er knyttet til hver enkelt medarbeider, og er dessuten et effektivt verktøy for administrasjon av roller og stillinger, med rike muligheter for rapportering og modellering.

Min Side - Selvbetjening for ansatte: Som ansatt i en av kommunene kan du se og endre opplysninger om deg selv i lønns- og personalsystemet UBW (endret navn fra Agresso). Her har du sikker og kontrollert tilgang til selvbetjeningsfunksjonalitet i UBW som gjør det mulig for deg som ansatt å utføre vanlige administrative oppgaver selv. For å sikre korrekt, nøyaktig og konsekvent dataregistrering, kan ledelsen kontrollere prosessen ved å utnytte systemets innebygde arbeidsflyt for godkjennelser og verifikasjon. Endringer trer ikke i kraft før de er godkjent.

Steinkjer er nå klar til å ta i bruk selvbetjeningsfunksjonene timeregistrering, reiseregning, lønnsslipp og mulighet for å endre enkelte ansattopplysninger (adresse og bankkonto).

Inderøy og Snåsa er klar til å ta i bruk timeregistrering, lønnsslipp og mulighet for å endre enkelte ansattopplysninger (adresse og bankkonto).

Dette kurset inneholder en brukerveiledning og opplæring i funksjonene du som ansatt, attestant og anviser skal benytte deg av.

Underveis i kurset vil du se dette symbolet. InformasjonssymbolKlikk på symbolet for mer informasjon. 

TIPS: vi anbefaler at du henter opp UBW i nettleseren og ser på den parallelt med at du gjennomfører dette kurset.

Lykke til!

Sist oppdatert
22.02.2021
Forutsetninger
Ansatte i kommunene Steinkjer, Inderøy og Snåsa
Produsert av
Steinkjer og Inderøy kommune
Kursansvarlig
Tidsbruk
Ca 1 time
Læringsformat
Nettkurs
Deltakervurderinger
Beklager, men det er ikke mange nok som har vurdert dette kurset ennå.
Kursvurderinger