Målgruppe: Dette kurset omhandler ivaretakelse av personvern og informasjonssikkerhet ved håndtering av bilder og film og er rettet mot ansatte i Bergen kommune.

Læringsmål: 
Personvern og informasjonssikkerhet er en viktig del i mange av våre gjøremål i kommunen. Vi trenger bevissthet, verdier og gode vaner innen disse emnene i hele organisasjonen. I dette kurset skal du lære hvordan ivareta personvernet ved håndtering av bilder og film. Kurset suppleres med ytterligere informasjon på Allmenningen og Datatilsynets nettsider.

Kursbeskrivelse: 
Opplæringen innen bilder og film er inndelt i flere moduler:

Deling og publisering av bilder og film

- Bilder av barn og unge

- Uønsket publisering

Modulene består av interaktive opplæringsvideoer, med innebygde spørsmål underveis.

I tillegg er det egenvurdering i forkant og etterkant av kurset. Egenvurdering vil kun bli brukt i anonymiserte rapporter, slik at vi kan se et læringsutbytte.

Starte kurset / påmelding:

Trykk på knappen "Gå til påmelding" for å starte kurset. Du vil umiddelbart bli registrert som deltaker, og motta en e-post-bekreftelse.

Tekniske krav:
Kurset fungerer på datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner som har en nettleser av nyere dato slik at den støtter HTML5. Eksempel på nettlesere er Microsoft Internet Explorer versjon 9 eller nyere, Opera, Google Chrome og Apple Safari.

Produksjon:

Prosjektleder, animasjon, bakgrunner og mannlig stemme: Helge Andreas Pareli Notland, HR Konsern

Kvinnelig stemme: Myrna Braza

Lydproduksjon: Tomtom studio



Sist oppdatert
08.09.2022
Produsert av
HR Konsern - Bergen kommune
Læringsformat
Nettkurs