Lovpålagt HMS-opplæring for ledere.


Målgruppen er alle ledere med personalansvar uansett hvor mange arbeidstakere de leder og hvilke risikoforhold som ligger innenfor den enkelte leders ansvarsområde.
Leder skal i samarbeid med arbeidstakerne og vernetjenesten sørge for at det utøves systematisk HMS-arbeid på alle plan i virksomheten.
Opplæringen er også aktuell for arbeidsledere, rådgivere i stab, og andre som trenger god kunnskap om krav til helse, miljø og sikkerhet.

Tema på det fysiske kurset vil fremgå av kursprogrammet.

NB! Før du deltar på det fysiske kurset anbefaler vi at du gjennomfører følgende opplæring, som du finner i LØP / kompetansemodulen.
 
- Arbeidsmiljø grunnkurs e-læring (KS)
- Arbeidstilsynets filmer om varsling av kritikkverdige forhold
- Kontorergonomi e-læring 
- Vold og trusler e-læring, er aktuelt for alle som risikerer å oppleve vold og trusler i sin arbeidssituasjon, enten du er leder eller medarbeider og uavhengig av       tjenesteområde. På arbeidsplasser hvor vold og trusler er/kan være aktuell arbeidsmiljøutfordring, er e-læringskurset obligatorisk.
 

Dette kurset trenger ikke gjennomføres hvis du i løpet av de siste 5 år har gjennomført lovpålagt arbeidsmiljø grunnkurs. Dato for gjennomført kurs registreres i så fall på dette kurset i opplæringsplanen din.

Forutsetninger
Ledere i Stavanger kommune
Produsert av
Stavanger kommune
Deltakere
Kurssted
Kurs og kompetansesenteret, Sandvigå 7, Torjå
Tid fra - til
10.05.2023 kl. 08:30-15:00
Tidsbruk
Antall timer
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
5 av 44
Påmeldingsfrist
08.05.2023
Deltakervurderinger
Beklager, men det er ikke mange nok som har vurdert dette kurset ennå.
Kursvurderinger