Velkommen som leder i Nesodden kommune. Dette kurset handler om Lederferdigheter, og vil gi deg grunnleggende ferdigheter for å kunne drive god ledelse.

Før du går i gang med dette kurset, skal du ha gjennomgått kurset Ansatt i Nesodden kommune - Kompetanseområde: Nyansatt i Nesodden kommune.

Sentrale myndigheter, kommunens folkevalgte, innbyggere og andre brukere stiller store krav til måten kommunen løser oppgaver og forvalter ressursene på. God ledelse er sentralt for å få en organisasjon som jobber helhetlig, utnytter ressursene på en god og effektiv måte og som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Videre er god ledelse viktig for å levere gode tjenester til innbyggerne og for å skape en organisasjon med kultur for innovasjon og utvikling, læring, godt arbeidsmiljø og høy etisk bevissthet.  Kommunen som ansvarlig myndighet og arbeidsgiver må derfor stille tydelige forventninger og krav til sine ledere. 

Vi har tro på deg!
Lykke til som leder i Nesodden kommune.

Det vil ta litt tid å gjennomgå hele kurset. Om du starter og ikke blir ferdig, kan du gå inn senere og fortsette der du slapp. Du vil også kunne bruker kurset som et oppslagsverk ved senere anledninger.

Sist oppdatert
12.03.2024
Læringsformat
Ledige plasser
Ubegrenset