Sykefraværet utgjør en betydelig utfordring i kommunen vår. HMS-arbeid er en viktig del av arbeidet med å redusere sykefraværet og det kan være en del arbeidsrelatert sykefravær som det ikke arbeides  med å forebygge i tilstrekkelig grad.

 Som  leder, verneombud og medarbeider, er det vårt ansvar å finne løsninger som kan redusere sykefraværet og skape et trygt og helsefremmende arbeidsmiljø.

Om dette kurset

Vi inviterer dere derfor til et inspirerende og kunnskapsrik samling i Peer Gynt salen på Ibsenhuset, tirsdag 28. mai kl.12.00-15.00.

 Foredragsholder er forsker ved SINTEF, Solveig Ose. Solveig Ose har forsket på sykefravær og arbeidsbetingelser i mange år. De siste årene har hun særlig vært opptatt av hvordan vernet av ansatte fungerer i offentlig sektor. Hun har tatt til orde for at HMS- innsatsen må forebygge helseproblemer på både kort og lang sikt.

I tillegg vil det bli satt av tid til gruppediskusjoner rundt temaene som blir presentert. Dette gir dere mulighet til å utveksle erfaringer, diskutere beste praksis og utforske nye ideer sammen med andre ledere og verneombud i kommunen.

Forutsetninger
For ledere, verneombud og hovedtillitsvalgte
Produsert av
Skien kommune, HR
Kurssted
Ibsenhuset - Peer Gynt
Tid fra - til
28.05.2024 kl.12:00-15:00
Tidsbruk
3,0 timer
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
21 av 110
Påmeldingsfrist
23.05.2024