På et kjøkken lages alt fra enkle retter til store sammensatte menyer. Gode rutiner og kompetanse innen mikrobiologi, allergener og hygiene er en forutsetning for å sikre trygg mat. Opplæring innen dette vil øke forståelsen og motivasjon for riktig gjennomføringer av bedriftens rutiner. Som igjen fører til færre avvik, mindre svinn og økt lønnsomhet.



Om dette kurset

På et kjøkken lages alt fra enkle retter til store sammensatte menyer. Gode rutiner og kompetanse innen mikrobiologi, allergener og hygiene er en forutsetning for å sikre trygg mat. Opplæring innen dette vil øke forståelsen og motivasjon for riktig gjennomføringer av bedriftens rutiner. Som igjen fører til færre avvik, mindre svinn og økt lønnsomhet.

Tema: - Mikroorganismer i mat - Rutiner for å sikre trygg mat - Orden og renhold - Personlig hygiene - Matens holdbarhet - Hygienekontroll - Produkttesting, hva betyr resultatene? Deltakeravgift kr 3900,- inkludert kurskompendium, lunsj og forfriskninger. Kurset arrangeres av LabTjenenester (100 % eid av Trondheim kommune). Mer informasjon på http://labtjenester.no/hygienekurshoreca/

Målgruppe: Kjøkkenpersonell, medlemmer i HACCP-team

 

Forutsetninger
Målgruppe: Kjøkkenpersonell, medlemmer i HACCP-team
Produsert av
Enhet, Trondheim kommune
Kurssted
Landbruksveien 5
Tid fra - til
22.10.2019 kl. 09:00-15:30
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
29 av 30
Påmeldingsfrist
07.10.2019