Møtet er for rådgiverne, skoleeierne og skoleledere i ungdomsskole og videregående skole. I tillegg inviteres inn PPT og OT, opplæringskontorene, karriere Troms, arbeidslivsveiledere i vgo, NAV, rådgivere i voksenopplæringen og flyktningetjeneste.

INFO FRA KURSHOLDER ARNE SVENDSRUD: 

Karriereveiledning er en prosess i tre faser. En idefase hvor dere utforsker og kartlegger veisøkers interesser i bredden, en utforskings – og læringsfase hvor dere utforsker ulike aktuelle alternativer som er innenfor disse interesseområdene og en valgfase hvor dere bestemmer veisøkers personlige vurderingskriterier valg og gjør konkrete vurderinger opp mot disse for å lande valget. I denne workshopen vil vi gå gjennom disse fasene, se hva som er de kritisk viktige momentene i hver fase og øve på konkrete fremgangsmåter for å gjennomføre karriereveiledning på en profesjonell måte. De som ønsker det vil få benytte Karriereverktøy https://karriereverktoy.no/  som et hjelpemiddel i workshopen.


Om dette kurset

Samlingens hensikt er å ta opp aktuelle temaer /drive kompetansebygging  på tvers av nivå og iverksette disse. Tiltakene skal bidra til å øke gjennomføringen i grunnopplæringen i Troms.


Prerequisites
Ingen
Produced by
Utdanningsetaten, Troms fylkeskommune
Coordinator
Location
Clarion Hotel The Edge
Time from - to
30.10.2019 kl. 0930 - 1600
Estimated Effort
Det er forventet at deltakerne forbereder seg til samlingen. Mer informasjon om tema og ønsket forberedelse kommer i løpet av september.
Course Type
Event
Available seats
Unlimited
Deadline
15.10.2019