Avlyst

På grunn av manglende påmelding blir kurset avlyst. 

Målgruppen for dette innføringskurset er nye ledere og ledere/konsulenter som har behov for å styrke eller friske opp grunnleggende kompetanse innen økonomiområdet og praktisk bruk av Visma fakturabehandling og økonomi. Hensikten med kurset er å trene deltagerens ferdigheter når det gjelder praktisk bruk av Visma fakturabehandling og økonomi.

Du må opprette bruker i KS Læring for å kunne melde deg på kurset. Informasjon om hvordan du oppretter bruker i KS Læring, finner du her.


Om dette kurset

Målgruppen for dette innføringskurset er nye ledere og ledere/konsulenter som har behov for å styrke eller friske opp grunnleggende kompetanse innen økonomiområdet og praktisk bruk av Visma fakturabehandling og økonomi.

Hensikten med kurset er å trene deltagerens ferdigheter når det gjelder praktisk bruk av Visma fakturabehandling og økonomi. Kursdeltagerne vil få støtte/veiledning under oppgaveløsning på datamaskin – blant annet når det gjelder håndtering av faktura og spørring/rapportuttak. Videre vil en ha fokus på sentral tema innen økonomiområdet – som attestering, anvisning og innkjøp.

Kursholder ser gjerne at de som melder seg på kurset, kommer med innspill når det gjelder tema eller problemstillinger som de ønsker skal tas opp under kurset. Send en e-post til kursholder – hvo@karmoy.kommune.no

Kursholdere: Helen Vatland Olsen, økonomirådgiver

NB! Dersom du ikke kan delta på kurset, må du selv melde deg av. Dette gjør du på den e-posten du mottok etter at du meldte deg på kurset - eller som beskrevet her.  

 

SMITTEVERN

Alle som er til stede under kurset skal bidra til godt smittevern. Du bes om å gjøre deg kjent med gjeldende smitteverntiltak.

Kursdeltaker 

- skal få godkjenning fra leder før du melder deg på kurset. Det er din leder som har ansvar for å foreta risikovurdering tilknyttet din deltakelse på kurset

- skal ikke delta på kurset dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon

- skal gjennomføre hånddesinfeksjon(håndsprit) når du ankommer kurslokalet - og opprettholde god håndhygiene under hele kurset 

- skal alltid påse at du holder god avstand til andre - minst 1 meter. Du bes - så langt dette er mulig - om å oppholde deg ved egen plass i lokalet

Kursholder(arrangør)

- skal tilrettelegge/planlegge for at deltakerne plasseres i god avstand fra hverandre 

- skal ha oversikt over hvem som deltar på kurset(oppdatert deltakerliste) 

- skal påse at håndsprit er plassert ved inngangen og i kurslokalet 

- skal påse at alle kontaktpunkt rengjøres i etterkant av kurset.


Forutsetninger
Deltakerne må ha med seg bærbar PC. Vennligst ta med deg nødvendig drikke og mat.
Produsert av
PO-avdelingen
Deltakere
Kurssted
Kommunestyresal
Tid fra - til
20.11.20 - kl. 8.30-12.00
Tidsbruk
3,5 timer
Læringsformat
Arrangement