Enhetsleder/adm.konsulenter kan nå få mulighet til å sjekke lønnstransaksjoner på web, før lønnen blir overført til bank. Med denne muligheten, så får Enhetsleder/adm.konsulenter nå lønnsperioden som en oppgave i oppgavelisten sin. Dersom transaksjonene ikke blir kontrollert av enhetsleder, er ikke dette noe hinder for lønnsutbetalingen. 

Denne funksjonaliteten er et ledd i å digitalisere mer av arbeidsprosessene som i dag er manuelle. Lønnsavdelingen sender lønnsjournal til enhetsleder/adm.konsulenter for kontroll før utlønning, eller de gir enhetslederen/adm.konsulenten tilgang til transaksjonsbildet i Windows. Med denne nye funksjonaliteten vil da gjøre at du nå ikke trenger manuelle rutiner. Når lønnsperioden er klar for kontroll av enhetsleder/adm.konsulenten, så krysser man av for dette i lønnsperiodebildet, og enhetslederen/adm.konsulenten vil bli varslet via oppgavelisten på web.

Dette gir enhetslederne/adm.konsulenten mulighet til å kontrollere lønnstransaksjonene før utlønning, men er ingen krav for videre lønnskjøring /-behandling.


Sist oppdatert
14.05.2021
Forutsetninger
Ansatte i Sola kommune
Produsert av
Sola kommune
Tidsbruk
Antall timer
Læringsformat
Nettkurs
Deltakervurderinger
Beklager, men det er ikke mange nok som har vurdert dette kurset ennå.
Kursvurderinger