Kursholder: Silje Aspeflaten jobber med digitalpedagogikk i Porsgrunn kommune. Hun har mye erfaring med å bruke OneNote og Teams med elever, og jobben hennes i dag består i å veilede lærere i dette. Silje er opptatt av balansen i et digitalt klasserom, der læreren aldri har vært så viktig som nå.

Vi ønsker å ta dere med inn i hvorfor og hvordan Teams og OneNote kan være gode, pedagogiske ressurser i skolen. Vi gir dere en innføring i hvordan man bruker Teams og OneNote, - med både pedagogisk og teknisk gjennomgang. Vi starter fra bunnen, med å finne teamet, åpne klassenotatblokka for første gangen og konfigurerer blokka.

Deretter vil vi forklare og vise hvordan Teams og OneNote kan brukes for de minste på en god måte. Det vil blant annet bli delt eksempler fra bruk, som læringsplaner, innlevering av tekst og taleopptak i STL+. Det vil også bli deling av praktiske tips og triks som kan være lurt å tenke på når man jobber digitalt med de minste. Underveis i økta vil det bli lagt opp til praktiske oppgaver både individuelt og i samarbeid med andre. Vi åpner også opp for refleksjon og erfaringsdeling innenfor den digitale bruken av STL+. 


Forutsetninger
For lærere ansatt i Skien kommune, 1. og 2. trinn
Produsert av
Skien kommune
Deltakere
Kurssted
Gulset ungdomsskole - Auditoriet
Tid fra - til
25.01.2022 kl. 13.15-16.00
Tidsbruk
2t 45min
Forventet innsats
Ta med fulladet iPad og PC
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
37 av 55