Dette nettkurset kan du nå gjennomføre som del av det som er obligatorisk for å få tilgang til UBW økonomi BkBestilling.
Tilgang til økonomisystemet, UBW økonomi må bestilles av din leder på et eget skjema. Skjema finner du ved å klikke på denne lenken.

Viktig: Evaluering av kurset er svært viktig for endelig lansering av kurset og vi ønsker at du fyller ut denne. Takk!

Målgrupppe: Personer som skal bestille varer og tjenester via BkBestilling og som har gjennomført nettkurset "UBW økonomi web 1 - regnskapsforståelse og fakturabehandling, nettkurs"

Læringsmål: 
Etter fullført nettkurs skal du ha kunnskap om grunnleggende rutiner og regler for å bestille varer og tjenester i UBW økonomi - BkBestilling. Du skal også kjenne til hvordan du konterer bestilling når foreslått kontering må endres, hvordan du foretar varemottak og hvordan du behandler avvik på innkjøpsfaktura, (manuell utligning).

Kursbeskrivelse: 

Kurset består av 10 emner som blant annet viser søk etter varer og tjenester, bestilling av varer, ulike valg for handlekurven og litt om den automatiske fakturabehandlingen i BkBestilling. Inkludert i dette lærer du om artskontoplan og MVA-koder for innkjøpsfakturaer, samt håndtering av avvik mellom bestilling og faktura.

Starte kurset / påmelding:

Trykk på knappen "Gå til påmelding" for å starte kurset. Du vil umiddelbart bli registrert som deltaker, og mottar en e-post-bekreftelse.

Tekniske krav:
Enheter som har en nettleser av nyere dato slik at den støtter HTML5. Eksempel på nettlesere er Microsoft Edge, Opera, Google Chrome og Apple Safari.


Sist oppdatert
10.10.2023
Produsert av
Bergen kommune, Ansattservice
Tidsbruk
Ca 30 til 40 minutter inklusive Quiz til slutt.
Forventet innsats
Quiz til slutt for å bestå nettkurset og kunne ta ut kursbevis
Læringsformat
Nettkurs