Hovedavtalen er inngått for å skape et best mulig samarbeidsgrunnlag mellom partene i arbeidslivet, på alle nivåer. Hovedavtalen skal være et virkemiddel for å sikre og legge til rette for gode prosesser og for en positiv utvikling av gode tjenester i Stavanger kommune. Samarbeidet må baseres på tillit og gjensidig forståelse for partenes ulike roller. 


Vi har derfor planlagt en fellesopplæring i Hovedavtalen der virksomhetsleder og virksomhetens tillitsvalgte deltar. Foredragsholdere er Tom Fossmark, forhandlingssjef, Kjerstin Grestad, hovedtillitsvalgt Utdanningsforbundet og Monica Wold, hovedtillitsvalgt Fagforbundet.

 

Samlingen vil være på 3 timer.  Her vil dere få en gjennomgang av bestemmelsene i Hovedavtalen og tips til å skape gode arenaer for medbestemmelse i egen virksomhet. Det legges opp til at virksomheten kan jobbe med tilpasninger av møter og innhold for eget arbeidssted i løpet av samlingen. Det er derfor ønskelig/påkrevd at virksomhetens leder og tillitsvalgte delta på samme samling.

Forutsetninger
Ledere og tillitsvalgte i Stavanger kommune
Produsert av
Stavanger kommune
Kurssted
Folkets hus festsalen
Tid fra - til
11.05.2023 kl. 12:00-15:00
Tidsbruk
3
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
52 av 150
Påmeldingsfrist
11.05.2023