Kompetanseøkt "Ibelin"

Tema fordommer og stereotypier


Trondheim kommune har en mangfoldssatsing! 
Vi skal bygge mangfoldskompetanse internt, slik at vi blir vi bedre rustet til å favne en mangfoldig sammensatt arbeidsstyrke.

Gjennom prosjektet “Profesjonell rekruttering sikrer mangfold” har Integrerings- og mangfoldsdirektoratet gitt vår kommune midler til å sette fokus på fordommer og stereotypier.

Benjamin Rees nye kinodokumentar er basert på historien om Mats Steen, og er en banebrytende film som kombinerer arkivopptak, intervjuer og gjenskaping av et fascinerende spillunivers. Den tar utgangspunkt i NRK-saken fra 2019, som fikk over en million lesere på kort tid og er en av de mest leste i NRKs historie.

Filmen er produsert av Medieoperatørene ved Ingvil Giske, og får norsk premiere 8. mars. Vi har fått eksklusiv tilgang til en førvisning.

Om filmen:
Gameren Mats Steen døde av en muskelsykdom bare 25 år gammel. Foreldrene hans sørget over det de trodde hadde vært et ensomt og isolert liv, da de plutselig begynte å få meldinger fra online-venner av Mats fra hele verden. Filmen gjenskaper det rike livet til Mats´ avatar «Ibelin» i spillverdenen. Alt er basert på virkelige hendelser og dialoger, hentet fra rollespill i World of Warcraft.


Forutsetninger
Medlemmer i arbeidsmiljøgrupper ved enheter i Trondheim kommune
Produsert av
Personaltjenesten, Trondheim kommune
Kurssted
Nova kino - sal 8
Tid fra - til
06.02.2024 kl. 13:30-15:45
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
0 av 60
Påmeldingsfrist
06.02.2024