Dette kurset er en introduksjon til KS-læring og vil lære deg hvordan du gjennomfører nettkurs og melder deg på arrangementer (fagdager, seminarer o.l). Trykk her for å gå til Senja kommunes side på KS-læring og se hvilke nettkurs og arrangementer vi tilbyr.

KS Læring er den nasjonale løsningen for deling av kunnskap og kompetanseheving for ansatte i kommuner og fylkeskommuner. KS Læring er en plattform der kommuner kan dele kurs, arrangementer og annen kunnskap med sine ansatte og med hverandre.  Nå er det over 200 000 ansatte som bruker KS Læring i over 150 kommuner og fylkeskommuner.

Om dette kurset

Geografiske avstander blir større i Senja kommune. Dagens opplæringsmetodikk baserer seg på at ansatte fysisk er til stede i opplæringslokalet og får «lærerstyrt» opplæring/veiledning. For en ansatt med arbeidssted Husøy eller Gryllefjord, vil ett to timers kurs på Finnsnes kreve opptil fem timer fravær fra arbeidsstedet.

KS-læring er valgt som verktøy for å gi en tidsriktig, rasjonell, miljøvennlig og brukervennlig plattform for opplæring og kompetanseheving av ansatte i Senja kommune. 

I dette kurset vil du lære:

  • Hva er KS-læring
  • Førstegangs pålogging
  • Slik finner og tar du kurs
  • Hvordan lage hurtigtilgang til KS-læring (pålogging uten ID-porten)

Trykk på knappen "Gå til påmelding" oppe til høyre for å gjennomføre kurset. 


Sist oppdatert
24.03.2019
Forutsetninger
Dette kurset er beregnet på alle ansatte i kommunene Berg, Lenvik, Torsken og Tranøy, samt andre brukere av KS-læring.
Produsert av
Lenvik kommune
Tidsbruk
30 minutter
Læringsformat
Nettkurs
Deltakervurderinger
Beklager, men det er ikke mange nok som har vurdert dette kurset ennå.
Kursvurderinger