Lindrende omsorg og behandling til mennesker med utviklingshemmingFØR DU GÅR VIDERE KAN DU LAST NED BRUKERMANUALEN "VEILEDNING FOR INNLOGGING OG GJENNFØRING AV KURS" VED Å TRYKKE HER!

Om dette kurset

Kurset som går over seks moduler inneholder grunnleggende informasjon om hva lindrende omsorg og behandling er, og hvordan den kan gis. Målet med kurset er at både faglært og ufaglært helsepersonell som jobber innen tjenesten for mennesker med utviklingshemming skal få økt sin kompetanse innen lindrende omsorg og behandling. Kurset kan tas individuelt, men også gjerne i gruppe, eksempelvis i forbindelse med intern opplæring og veiledningsmøter. 

I løpet av og etter dette kurset vil du bli en bedre tjenesteyter fordi mer kunnskap om emnet kommer deg, og ikke minst tjenestemottakeren til gode. Kurset består av seks moduler som raskt går gjennom sitt emne. Det anbefales å ta kurset i kronologisk rekkefølge. Modulene kan etter endt kurs også brukes som repetisjon. I slutten av hver modul finner du refleksjonsoppgaver. Disse kan du gjennomgå alene, men de passer også godt som utgangspunkt for faglig diskusjon om temaet i en gruppe. Etter hver modul får du en quiz som du må gjennomføre og bestå for å gå videre. Du kan ta quizen flere ganger om du ønsker. Du kan «pause» videoene i kurset og gå tilbake til deler du allerede har gått gjennom. Om du ønsker å gå dypere inn i materialet kan du bruke lenkene  i sidepanelet (menyen til høyre). I ordboken (under informasjon) finner du forklaringer på ord og uttrykk. Husk å skru på lyd!

Når du har gjennomført hele kurset og bestått alle quizer, kan du laste ned ditt kursbevis.

Takk for at du deltar, og lykke til.

Kurset er utviklet av Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Innlandet (Hedmark). 
Har du kommentarer eller spørsmål til kurset kan disse rettes til prosjektleder Rikke Anita Torgersen- e-post: rikke.anita.torgersen@hamar.kommune.no
Sist oppdatert
27.04.2023
Produsert av
Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Innlandet (Hedmark)
Tidsbruk
4-5 timer
Læringsformat
Nettkurs
Ledige plasser
Ubegrenset
Deltakervurderinger
Beklager, men det er ikke mange nok som har vurdert dette kurset ennå.
Kursvurderinger