Som en del av opplæringsplanen i legemiddelhåndtering må ansatte som skal ha fullmakt til legemiddelhåndtering delta på 3-timerskurs (grunnkurs). Dette kommer i tillegg til bestått e-læringskurs og praksisperiode.

Om dette kurset

Dette er et grunnkurs for ansatte i Stavanger kommune som er tildelt opplæringsplan i legemiddelhåndtering for generell fullmakt til legemiddelhåndtering. I tillegg gjennomføres elæringskurs, kursprøve og praksis.

Kurset gjennomgår viktigste avsnitt i Retningslinjer for legemiddelhåndtering. I tillegg skal deltakerne gjennomføre, alene og i grupper, oppgaver og pasientcaser med relevante problemstillinger innen legemiddelhåndteringsprosessen.

 

Formålet er at den ansatte skal være klar over ansvarsområdene sine i legemiddelhåndteringsprosessen samt kunne gjennomføre riktig utdeling av riktig legemiddel til riktig pasient på riktig måte og til riktig tid.

Målgruppe er ansatte som vurderes tildelt fullmakt i legemiddelhåndtering.

Forkunnskaper: Det anbefales at elæringskurset er påbegynt og eventuelt fullført. Praksis kan gjerne også være påbegynt.

Kursvarighet: Torsdag 10. oktober 2019, kl 12-15

Kurslokasjon: Arne Rettedalsgate 12, møterom 1 i 1.etasje.

Påmeldingsfrist: 9.10.19 Hvis kurset er fullt vil du automatisk bli satt på venteliste. NB! KURSET AVHOLDES KUN VED MER ENN 15 PÅMELDTE

Pris: Gratis

Kontaktinformasjon kursarrangør:

Eszter Albers-Kövendi,

Eszter.kovendi@stavanger.kommune.no


VELKOMMEN!


Forutsetninger
Kurset tas som en del av opplæringsplanen i legemiddelhåndtering
Kurssted
Arne Rettedalsgate 12, møterom 1
Tid fra - til
10.10.2019 kl. 12-15
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
25 av 60
Påmeldingsfrist
09.10.2019