Fagdag med fokus på ernæring, mat og måltider 21.februar 2017, gjelder ansatte som jobber både i sykehjem og hjemmetjenesten.
Om dette kurset
Kurset vil ta for seg ulike utfordringer om ernæring, mat og måltider i sykehjem og hjemmetjeneste, blant annet:
- Utfordringer i sykehjem og hjemmetjeneste
- Ernæringskontakter og grupper, internopplæring /undervisning
- Hva er ISS bidrag for levering av riktig og god mat til tjenesten
- Sluttproduktet av maten / tilberedningen /estetikken:
- Hvordan tilrettelegges måltidet / måltidsmiljøet
Utfordringer når man har sentralisert matlaging til hoved kjøkken. Vi ønsker
fokus på denne problemstillingen både på sykehjem og i hjemmetjenesten
Fullstendig program er tilgjengelig for de som melder seg på kurset.
Prerequisites
Fagdagen gjelder ansatte som jobber både i sykehjem og hjemmetjenesten.
Produced by
Avdeling for helse og omsorg
Location
Kommunestyresalen
Time from - to
21.02.2017 kl. 09:00 - 15:15
Estimated time spent
En dag
Course Type
Event
Available seats
10 of 70
Deadline
10.02.2017